Çözüldü Sims 4 VC++ Runtime Error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Heulse

Megapat
Daha fazla  
Origin üzerinden Sims 4 oyununu kurmaya çalıştığımda SS'de ki uyarıyı alıyorum. Vc++ 2013 versiyonunu kaldırıp kurdum ama işe yaramadı. Tavisyesi olan ya da sorunu çözmüş olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Microsoft Visual C ++ 2010 x64 " ve "Microsoft Visual C ++ 2010 x86 " programlarını "Program ekle veya kaldır" den kaldırmayı deneyin ve Origin'i yönetici olarak başlatarak tekrar deneyin.

Olmadıysa bunları da kurup tekrar deneyin.
"Microsoft Visual C ++ 2010 x64 " ve "Microsoft Visual C ++ 2010 x86 " programlarını "Program ekle veya kaldır" den kaldırmayı deneyin ve Origin'i yönetici olarak başlatarak tekrar deneyin.

Olmadıysa bunları da kurup tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2013 serisini hem 32 bit hem de 64 bit için kaldırıp yeniden kurmuştum zaten. 2015 için deneyeçeğim.

Sorun çözüldü arkadaşlar. 2010 serisini kaldırıp (hem 32 Bit hem de 64 Bit için) Origin'i yönetici olarak açınca sorun ortadan kalktı.
Teşekkürler @lifobey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…