Simtech km-1718 duvar tipi vantilatör alınır mı?

LOTR Manyağı

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Selam,

Malumunuz havalar ısındı ve ben de evime soğutucu bir ürün bakıyorum. Klimalar ateş pahası olduğu için onları direkt eledim. Vantilatörlere göz atarken de bu ürün ile karşılaştım. Yorumlar fiyat performans ürünü olduğunu söylüyor ve en büyük şikayet sesinin fazla olması. Acaba aranızdan kullanan var mı, varsa yorumlarınız nelerdir? Ayrıca eğer öneriniz var ise bütçem maksimum 1000 TL. Teşekkürler.

İlk defa duvar tipi vantilatör görüyorum. İçinde gaz var mı bunun? Kablo ve sesten dolayı kötü eleştiriler almış. Fakat benim de ilgimi çekti. Takipteyim.
Evet yorumları okudum. Kablo kısa denmiş ek yapılır dert değil. Ses ile ilgili inceleme videosuna baktım. Akşamdan akşama serinlemek için kullanacağız, gündüz zaten işteyiz. Sesin de sorun yaratacağını sanmıyorum. İçinde gaz yok, motoru yok klasik vantilatör mantığı. İçerisinde pervane tarzı parçalar var tahminimce. Evde yer kaplamaz ve iş görür düşüncesindeyim. Sadece acele karar vermeden önce deneyen var ise fikir almak istedim.

Evet yorumları okudum. Kablo kısa denmiş ek yapılır dert değil. Ses ile ilgili inceleme videosuna baktım. Akşamdan akşama serinlemek için kullanacağız, gündüz zaten işteyiz. Sesin de sorun yaratacağını sanmıyorum. İçinde gaz yok, motoru yok klasik vantilatör mantığı. İçerisinde pervane tarzı parçalar var tahminimce. Evde yer kaplamaz ve iş görür düşüncesindeyim. Sadece acele karar vermeden önce deneyen var ise fikir almak istedim.

Şahsen bende çok ses olayına takılmam. Klimanın gazsız versiyonu gibi bir şey anladığım kadarıyla. Soğutma gücünü neyin verdiğini çözemedim. Acaba dijital termostat fanların üfleme gücünü mü ayarlıyor yoksa hava sıcaklığını mı?

Şahsen bende çok ses olayına takılmam. Klimanın gazsız versiyonu gibi bir şey anladığım kadarıyla. Soğutma gücünü neyin verdiğini çözemedim. Acaba dijital termostat fanların üfleme gücünü mü ayarlıyor yoksa hava sıcaklığını mı?
Muhtemelen hava sıcaklığını ama tam emin değilim, fanların gücü için kumanda da ayrıca üç seviye var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel olarak yorumlarda beğenilmemiş görünüyor, kararsız kaldım sanırım şans vermeyeceğim. Zira her ürün yorumunda olduğu gibi beğenen de var beğenmeyen de ama bu üründe soğutmasının da yetersiz olduğu yönünde birden çok yorum gördüm. Sesi bir yana soğutması da verimsiz ise alınmaz. @Saint Lucia

Technopat Haberler

Geri
Yukarı