Simülasyon teorisi

Bu tür teorileri sorgulamak kafa açar. Bence devam ediniz. İnandığınız dinin gerçekliğini kabul ediyorsanız, bu ve bunun gibi teoriler neden size engel olsun?

Bu tür teorileri sorgulamak kafa açar. Bence devam ediniz. İnandığınız dinin gerçekliğini kabul ediyorsanız, bu ve bunun gibi teoriler neden size engel olsun?
Kabul ediyorum ama zaten sorun şu inanmama sebep olan her şey ya simülasyonun bir parçasıysa. Kafam cidden karışık sizi de yordum kusura bakmayın. Daha dün mutlu enerjik biriydim resmen alt üst oldum şuan.

Kabul ediyorum ama zaten sorun şu inanmama sebep olan her şey ya simülasyonun bir parçasıysa. Kafam cidden karışık sizi de yordum kusura bakmayın. Daha dün mutlu enerjik biriydim resmen alt üst oldum şuan.

Ben gerçekliği sorgulamayı çok severim. Hatta bundan zevk alırım. Bence daha fazla makale okumaya ve temiz bir kafayla düşünmeye ihtiyacınız var. İleride zevk alabileceğiniz şeylere dönüşürler.

İfadeler: GCN
Örneğin dini inançlarınız size neye inanıp neye inanmamanız gerektiğini söyler. Aksini yaparsanız ceza alacağınızı da söyler. İşte acaba diyorum bunun endişesinde misiniz?
Korktuğum şey tam olarak şu şöyle anlatayım. Müslümanım ve şuan gidip Allah'a Allahım beni bu çelişkiden kurtar diye dua etmek istiyorum veya her hangi bir şey hakkında dua etmek istiyorum para telefon vb. ama şunu düşünüyorum bunları bana veren Allah değil de simülasyonu yöneten kişiyse? Çok derin ve biraz saçma düşünüyor olabilirim ama beni (acayip derecede) rahatsız eden tam olarak bu.

Onu düşünmek yerine bunu düşün.

İnanç tercih midir?

Dünya'nın küresel olduğu gerçeğine ve/veya 2+2'nin 4 ettiği gerçeğine inanmak tercih midir yoksa zorunluluk mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…