Simulasyon Teorisine Farklı Açıdan Bir Bakış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böylesi bir konuyu hem forumda tartışmak zor hem de iki satırla bir sonuca ulaşmak. Zaten tartışma kültürü olarak da ciddi sıkıntılarımız var. Benzer başlıklar hep aynı yere gelip tıkanıyor. Sonrası kilit. Neyse bir şeyleri eksik gedik de olsa konuşabilmek, hiç konuşamamaktan iyidir yine de. Benden bu kadar, saygılar...

Bu iddiayı doğrulayacak akademik bir makale yok. Fakat küçük bir araştırmayla bunu yanlışlayacak onlarca bilimsel kaynağa göz atabilirsiniz.
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? insanoğlu nasıl var oldu? insanlar nasıl çoğaldı?
Hocam konuların kilitlenme sebebi hem senin söylediklerin hemde insanları aşağılayıcı yazı ve resimler paylaşıldığı için kilitleniyor. Çünkü bir süre sonra onları paylaşanlar nasıl bir kimliğe sahip olduklarını ortaya koyuyor. Vallahi yoruldum, daha gidip uyumayan kızımı uyutmaya çalışacağım

Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? insanoğlu nasıl var oldu? insanlar nasıl çoğaldı?

Hazırlık yapmadan doğrudan size her bilgiyi kısa zamanda aktaramam. Bilim kısmına konu açıp, orada sorarsanız uzun uzun herkesle bilgi alışverişinde bulunursunuz, bulunuruz. Sonuçta bir tane kitabın içinden sadece bir yeri yorumlamıyoruz. Çok zaman gerekli.

Ama kabaca söyleyecek olursak; kökümüz evrene dayanır. Evrenin parçasıyız. Kemiklerimizde ki kalsiyumdan, kanımızdaki demire kadar hepsinin kökeni yıldız çekirdeklerine dayanır.

Bir yerden başlayacaksanız başından başlamalısınız. İlk olarak Big Bang teorisi ile ilgili kitaplar öneririm size.

Tabi "Adı üstünde bir teori." dediğiniz sürece bilim tartışmak ve öğrenmek mümkün olmayacaktır.

Öncelikle bu konu bir felsefe konusudur. Felsefede insanlar tartışır ve en mantıklı cevabı ararlar. Ortada konuyu kilitleyecek (hakaret olmadıkça) bir durum yok. Moderatörlerinde bunu anlayışla karşılamasını rica ediyorum.
Şimdi gelelim konumuza,

Şimdi ben daha mantıklı bir cevabı, simulasyon teorisinden buldum.
Arkadaşlar bizim geliştiricimiz var ama yok. Nasıl mı? Geliştiriciler eko sistemi canlandırdı, altyapıyı oluşturdu, bize zemin hazırladılar. Biz gerçeğiz fakat evren sahte. Biz bu evrenin üstüne yapılar inşa ettik. Heryere dağıldık ve bunun sonucunda tarihi olaylar oldu. Bu evrende toprak oluşturdular, tohumların içine mineral yerleştirdiler, su kaynağını koydular. Biz ise bu inşayı devam ettirdik. Yani Biz bir başlangıcı devam ettiriyoruz. Kıyamet de bunun bir sonu olabilir, olmayadabilir.
"İnsan oğlu, maymundan geldi" Kavramı çok yanlış. Evrim teorisi bu kadar basit bir teori değildir! Çarçur edilecek bir teoride değildir! Dediğim gibi Evrim teorisini buraya ayrıntılı yazmaya gerek duymuyorum, çünkü hakkında çok makale var.
Ama Evrim teorisinde kademeli bir halde bu hale geldik. Sürekli kendimizi geliştirerek.
Geliştiricilerimizin belki bizimle irtibata geçmeyişinin büyük bir anlamı vardır ki belkide uzaylılar gerçektir, ya da benim dediğim zaman ayıramamış olma olayı yanlıştır. Belki eklemişlerdir, fakat bize gizliyor olabilirler.

Buradan bütün moderatörlere, yöneticilere sesleniyorum mesajları silmekle olmuyor bu işler hani ceza, Negisa denen şahıs köpek resmi çizip benim mesajımı oraya eklemiştir. Bu forumun ceza sistemi sadece bir kaç saat mesaj yazamamaktan öteye geçmiyor mu? Forumdan uzaklaştırılması gerekmiyor mu? Biraz empati kurun aynı şeyi size yapsa ne yaparsınız? Bu tür insan diyemeyeceğim şahıslar forumu kirletiyor. Her ne olursa olsun burada hiç kimse babasının uşağı değil, olsa bile kimseyi küçük düşüremez ve aşağılayamaz umarım beni anlamışsınızdır.

Sende yazdığın bu yazıyla konunun amacını değiştirip, kirletiyorsun. Biraz sus. Sıkıntın varsa raporlarsın.
Sizin gibiler yüzünden konular kilitleniyor!

Sende yazdığın bu yazıyla konunun amacını değiştirip, kirletiyorsun. Biraz sus. Sıkıntın varsa raporlarsın.
Sizin gibiler yüzünden konular kilitleniyor!
Raporlar hiç bir işe yaramıyor, susup susmayacağımı sen bana söyleyemezsin. Sizin gibiler derken? Tabi sana yapılan bir şey değil o yüzden atıp tutuyorsun.

Raporlar hiç bir işe yaramıyor, susup susmayacağımı sen bana söyleyemezsin. Sizin gibiler derken? Tabi sana yapılan bir şey değil o yüzden atıp tutuyorsun.
Burda yazdında ne oldu?
Konuyu çektiğin yere bak! Nereden nereye geldik!
Sanki buraya yazdığında moderatörler seni çok ipledi de.
Bak kendimi zor tutuyorum hakaret etmemek için ama cidden bu konudan defol git. Buralar sana göre değil.
Moderatörlerden ricam, @AliKemal KUDU denen şahsın tüm mesajlarını silmeleri!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…