Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

Ben sırf AKP yüzünden koyu islamcılar'dan nefret etmeye başladım artık. Dinden soğuttunuz insanları.

Kardeşim şimdi ayıp oluyor İslam gidecek Allah'ın alevisi gelirse ayasofyayı kaparlar vallahi maazallah namaz kılamazsın.
 
Hiç kimseye güvenmemek lazımmış, bakmışsınız en umut bağladığınız kişiler omurgasız çıkıveriyor.
 
Erdoğan seçimden önce 3 müebbet hapis yiyen katili çıkardı. Bu adam boş değil safta değil hüda-parla çıkarları var bu adamın anlayın artık demirtaş falan bunların yanında boş kardeşim.
 
Sen öyle san %55 loading.
Tipik partili. 100tlye kulaklık arar ama memnundur halinden.
IMG_20230522_192443.jpg
IMG_20230522_192431.jpg
IMG_20230522_192455.jpg
 
Hüda par zaten PKK ile ittifak yapacağını açıkladı, AKP hem PKK hem Hizbullah yani :D
Hüdapar'ın öyle bir açıklaması olmadığı gibi aksine pkkya kan kusturan bir grup. Ayrıca hizbullahla hiçbir ilişkisi yok ki olamazda zaten hizbullah hem gruptur hemde 26 yıldız hizbullah diye birşey yok XD Doğudaki chp mitinglerinde yüzlerce pkk, hdp mitinglerinde chp bayrağı görmeye aşinayız ancak hüdaparın herhangibir zamanda herhangibir yerdeki herhangibir mitingginde tek bir pkk bayrağı yok tamamen türk bayrakları var. Adamı açıp iki dakika dinlemeden konuşanlar zaten reisi de görünce direk kanal değiştiriyor. Aktivist koyu solcu arkadaşlarıma denk geldiğinde iki dakika dinlettiğimde şaşırıyolar doğru söylüyo diyip kesin altında bi iş vardır diyolar çünkü hayatlarında dinlememişler haberleri sadece kendi cenahlarının propaganlarıyla sınırlanmış. Hatta reis için birçok bariz yalan ortalıkta siyasi tartışmada sonuç alamayanlarda bunları öne sürüyor. Yok efenim şunu dedi bunu dedi fakir çalamadığı için fakir dedi, yüzük dedi, pdd oylarına talibiz dedi vs vs yalan gırla. Şaşırıyorum, cehalete değil ona alıştıkda yani karşınızda internet varken haberin doğrusu tesadüfende mi karşınıza düşmez.. Demekki algoritma sizden taraf yada önünüze düşerse direk kaçıyosunuz :D Hâlâ yazdığım örneklerdeki yalanlara inanan varsa girsin baksın hepsinin doğrusu apaçık ortada videolu konuşmalar internette ve bunlar gibi yüzbinlerce yalan var hangi birini atacağımızı şaşırıyoruz arkadaşlarla konuşurken. Bazısı da durumun farkında, tek yalanla değil sıralı elli yalanla geliyo ki diyalog kurulamasın. Bi akıllı kendileri ya .D Sorsak reis oy çaldı ama 0.5 kadarını çalamadı itirazda etmedi derler :D
 
S.Oğan oyları sadece tepki oyu. Kendinin, kendisi olduğu için aldığı oylar bir elin parmağını geçmez. Sadece kendinden soğuttu.
 
Devlet bahçeli karşınızda olsa ona ne söylersiniz diye sorulduğunda "Türk bayrağındaki Türk ismini çıkarmayı teklif eden hüdapar'la bir Türk millliyetçisi nasıl yan yana gelebilir" yanıtını vermişti, YAKIŞMADI SİNAN OĞAN.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı