Sinan Oğan hakkında ne düşünüyorsunuz?

BeratKzmz

Hectopat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
976
Çözümler
3
Sonuçta çoğu seçmenin ilk defa adını duyduğu bir aday ona rağmen %5.30 almış ve iktidara daha yakın olmasına rağmen 2. turda muhalefeti desteklemezse zaten var olan medya ambargosu nötrden aşırı bir şekilde negatife döneceği de bir gerçek siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisi muhalefeti desteklese bile oylarının ister çoğu ister bir kısmı gitsin yine de seçimin muhtemel kaderine etki edemeyecek.

Doğru yoldalar fakat şu 14 günde CHP'li bazı oktroller var ve Sinan Oğan'a da saldıracaklar Muharrem İnce'de yapıldığı gibi.
 
Şunu da düşünebilirsiniz: Hiçbir tarafa destek açıklaması yapmaz ve ''ne hdp ne hüdapar'' dik duruşuyla bir dahaki seçime oy toplar. İyi Parti ve Zafer Partisi ile de birleşip yeni muhalefet olurlar..

Yok öyle bir şey adam açıkça diyor ki bakanlık alırsak ve mülteciler gönderilirse, teröre karşı çıkılırsa onla ittifak oluruz. İlla ki ittifak olmak istiyor.
 
Bence kılıçdaroğluna destek verecek nedeni oğanın en büyük kozu sığınmacılar oldu Erdoğan sığınmacıları göndermiyeceğim diyor bence kılıçdaroğluna destek verecek.
 
Oğan'ı kimse takmadı. %1 gözüyle bakıyordu herkes. Zaten kırsalda kimsenin bu adamdan haberi yoktu. Ama son 30 gün Ümit Özdağ ile il ilçe gezerek esnafı ziyaret ettiler, adam %5 aldı.
Sinan Oğan, ülke siyasetinde bir dönüm noktası olabilecek donanıma sahip müthiş bir adaydır.
2. turda kime destek verecek büyük bir soru işareti. Çünkü yaptığı açıklamada kendisinin karar veremeyeceği, ATA ittifakına danışmak istediğini söyledi. Peki Ümit Özdağ, Süleyman Soylu ile aynı masada olur mu? Çok kritik bakanlıklar vermesi lazım Aynı zamanda AKP, Oğan için 13 Milyon mülteciden, HÜDA-PAR'dan ve başka şeylerden vazgeçer mi? Belli olmaz.

Eğer 2028 seçimlerine kadar kendini iyice tanıtır, halka sevdirirse 14. Cumhurbaşkanı olmaması için bir sebep göremiyorum.
Gerçekleri görmek isteyen bir CHP'li, aynı şartlardaki bir AKP'liden daha tehlikelidir. OkTroll'ler İnceye saldırdılar ama adamın çekileceğini hesaba katmadılar. Son anda Oğan'a havlamaya başlasalar da zaman kalmadı.
 
Koltuk verene geçicek işte bedava koltuk da hükümette.
 
Son açıklamalarda iktidar yanlısı olması onda duyduğum sevigiyi bayağı bir azalttı gerçekten eğer iktidarla aynı kafadaysa gelecekte de Cumhurbaşkanı olmasın isterim(fikrim)
 
Ben Ezhel o ise Eyşan, anlatabiliyor muyum?
 
Çok garip bir adam. Cehennemin kapılarını kapatacağız, plana sadık kal gibi cümleleri var. Erdoğan'ı destekledi çünkü Erdoğan'la bazı konularda anlaştı. Gerçek ekonomi politikalarına dönüş, terörle mücadele gibi. Yoksa destek açıklamasının başka sebebi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı