Sınav kağıdı kayboldu

Diogen

Yoctopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz haftalarda 11.sınıf coğrafya yazılısına girmeme rağmen bu hafta coğrafya hocamız birkaç kişinin kağıdının kaybolduğunu söyledi. Çoğu kişinin kağıdı bulundu ve notları e-okula girildi fakat bugün benim e-Okul coğrafya notuma "G" olarak girilmiş, 100 beklediğim bir sınav "G" olarak kalır mı ya da yeniden bir sınava girmek zorunda mıyım?

Geçtiğimiz haftalarda 11.sınıf coğrafya yazılısına girmeme rağmen bu hafta coğrafya hocamız birkaç kişinin kağıdının kaybolduğunu söyledi. Çoğu kişinin kağıdı bulundu ve notları e-okula girildi fakat bugün benim e-Okul coğrafya notuma "G" olarak girilmiş, 100 beklediğim bir sınav "G" olarak kalır mı ya da yeniden bir sınava girmek zorunda mıyım?
Yüksek ihtimal yeniden girersin.

Geçtiğimiz haftalarda 11.sınıf coğrafya yazılısına girmeme rağmen bu hafta coğrafya hocamız birkaç kişinin kağıdının kaybolduğunu söyledi. Çoğu kişinin kağıdı bulundu ve notları e-okula girildi fakat bugün benim e-Okul coğrafya notuma "g" olarak girilmiş, 100 beklediğim bir sınav "g" olarak kalır mı ya da yeniden bir sınava girmek zorunda mıyım?

Hocam aynısı 11. sınıfta başımıza gelmişti. Birkaç arkadaşın fizik yazılısı kaybolmuştu. Sorumluluk hocada olduğu için sınavı tekrar yapması gerekmişti. Yine aynı prosedür işler diye düşünüyorum. Kağıdın bulunursa zaten direkt notu girer hoca ancak G olarak kalmaz emin ol.

Hocalar sınavları okumasına rağmen kağıtları en az 1 yıl okulun arşivinde tutmak zorundalar. Hocanız nasıl bu kadar dikkatsiz davranmış anlamadım muhtemelen soruları değiştirip telafi sınavı yapar.

Sınav kağıtları kayboldu ise bu durum hocanın sorunu tekrar sınava girmeyi kabul etme. 100 tam not puan vermesini söyle. Aynısını daha önce yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı