Sınav kaygısı nasıl geçer?

Ozanozturk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu zamana kadar çoğu zaman okul birincisiydim fakat bu sene ne kadar çalışsam da sınıfta bile ilk olan önemsiz sınavlarda geçtiler. Yarın önemli bir sınavım var bu sebeple fazlasıyla da kaygım var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu zamana kadar çoğu zaman okul birincisiydim fakat bu sene ne kadar çalışsam da sınıfta bile ilk olan önemsiz sınavlarda geçtiler. Yarın önemli bir sınavım var bu sebeple fazlasıyla da kaygım var. Ne yapmalıyım?
Kendinize güvenmiyorsunuz. Kendinize güvenin çalıştıysanız neden bu kadar kaygı yaşayasanız ki? Sınava hazır olduğunuzu hissedecek kadar çalışın ve kendinize güvenin.

Sınava hazır mısınız? Herşeyi çalıştınız mı? Cevabın hayırsa bu normal. Uyuyana kadar elinden gelenini yap.

Anlatmak istediğim tam olarak bu.
Özgüven eksikliğin var demek oluyor bu. Sen boşver milletin senin hakkında ne düşündüğünü. Yani güzel bir tabirle kendi dalgana bak. Sınavına çalış ve yüksek puan alıp geçmeyi kafana koy. Onun harici başka bir şeyi düşünme. Kendini "ben okul birincisiyim" 'den başka ifade edebileceğin argümanın olsun. Ne kadar faydası olur bilmem ama bu dediklerimi dikkate alırsan bence senin adına iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı