Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok.
Aynen kardeşim sonra git sanayide çalış amelelik yap.
Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş.Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok.
Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan.Vallahi ben matematikten 10 aldım rüyalarıma giriyor resmen babam bilmiyor bilse her şeyimi elimden alır.
Hocam sorumluluğa gireceğim ama. Genel ders ortalamam 80 altına düşmez. Ama coğrafya düşük olursa mecburen sorumluluk sınavına gireceğim.Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi.
Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş.
Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan.
Kimya'dan 20 alacağım garanti ama takmıyom, böyle bir sistem varken zor okumamız.
Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.