Sınav kötü geçtiği için üzülmek

Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok.
Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş.
Vallahi ben matematikten 10 aldım rüyalarıma giriyor resmen babam bilmiyor bilse her şeyimi elimden alır.
Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan.

Üzülme, ben de tek sınavla taktir şansımı kaybettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi.

Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi.
Hocam sorumluluğa gireceğim ama. Genel ders ortalamam 80 altına düşmez. Ama coğrafya düşük olursa mecburen sorumluluk sınavına gireceğim.

Çok şanslısın bu arada benim ailem ölümüne ders böyle eğlenme yaşama diye bir şey olmasın şöyle bütün hayatım matematik ders falan olsun istiyor resmen.

Kimya'dan 20 alacağım garanti ama takmıyom, böyle bir sistem varken zor okumamız.

Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum.

Takmıyom ileride çalışıp üniversite bitirsem, iş bulamayacağım, gelecek kaygısı çok kötü bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…