TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #11 berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim sonra git sanayide çalış amelelik yap.
berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim sonra git sanayide çalış amelelik yap.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 3 Kasım 2021 #12 berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ailelerimiz böyle demiyor ama.. Geçen denemede kötü yapmışım diye babamla mavga ettik. Okumazsin adam olmazsin diyor. .d
berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ailelerimiz böyle demiyor ama.. Geçen denemede kötü yapmışım diye babamla mavga ettik. Okumazsin adam olmazsin diyor. .d
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Kasım 2021 #13 berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş. TimoLoX dedi: Vallahi ben matematikten 10 aldım rüyalarıma giriyor resmen babam bilmiyor bilse her şeyimi elimden alır. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan.
berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş. TimoLoX dedi: Vallahi ben matematikten 10 aldım rüyalarıma giriyor resmen babam bilmiyor bilse her şeyimi elimden alır. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan.
jaflinetr Picopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #14 Üzülme, ben de tek sınavla taktir şansımı kaybettim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2021
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 3 Kasım 2021 #15 Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Kasım 2021 #16 401146 dedi: Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorumluluğa gireceğim ama. Genel ders ortalamam 80 altına düşmez. Ama coğrafya düşük olursa mecburen sorumluluk sınavına gireceğim.
401146 dedi: Hocam ortalamayı belli bir seviyenin altını düşürmedikçe sorun yok bildiğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorumluluğa gireceğim ama. Genel ders ortalamam 80 altına düşmez. Ama coğrafya düşük olursa mecburen sorumluluk sınavına gireceğim.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #17 453476 dedi: Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş. Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan. Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın bu arada benim ailem ölümüne ders böyle eğlenme yaşama diye bir şey olmasın şöyle bütün hayatım matematik ders falan olsun istiyor resmen.
453476 dedi: Hocam evet öyle ama yine de moralim bozuluyor. O kadar özet çıkarttım ve neredeyse 5-6 saat çalıştım. Hoca gitmiş en saçma soruları sormuş. Allah yardımcısınız olsun ne diyeyim. Benim ailem pek önem vermiyor sınav notlarına falan. Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın bu arada benim ailem ölümüne ders böyle eğlenme yaşama diye bir şey olmasın şöyle bütün hayatım matematik ders falan olsun istiyor resmen.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #18 Kimya'dan 20 alacağım garanti ama takmıyom, böyle bir sistem varken zor okumamız.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #19 Zyplux dedi: Kimya'dan 20 alacağım garanti ama takmıyom, böyle bir sistem varken zor okumamız. Genişletmek için tıkla... Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum.
Zyplux dedi: Kimya'dan 20 alacağım garanti ama takmıyom, böyle bir sistem varken zor okumamız. Genişletmek için tıkla... Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #20 TimoLoX dedi: Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Takmıyom ileride çalışıp üniversite bitirsem, iş bulamayacağım, gelecek kaygısı çok kötü bir şey.
TimoLoX dedi: Bence de bende takmıyorum artık banane ya zaten Türkiye'de yaşıyoz hayatımız zam olmuş diye yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Takmıyom ileride çalışıp üniversite bitirsem, iş bulamayacağım, gelecek kaygısı çok kötü bir şey.