TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #21 Zyplux dedi: Takmıyom ileride çalışıp üniversite bitirsem, iş bulamayacağım, gelecek kaygısı çok kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok kötü evet.
Zyplux dedi: Takmıyom ileride çalışıp üniversite bitirsem, iş bulamayacağım, gelecek kaygısı çok kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok kötü evet.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Kasım 2021 #22 453476 dedi: Dostlar, bugün coğrafya sınavım vardı. Hoca o kadar kazık sorular sormuş ki... Yahu arkadaş, bu kadar mı kazık sorular olur? Her şeyi geçtik, bari 1 tane test sorusu koysaydın. Full klasik sordu. Neyse. Moralim bozuk, nasıl keyifli hale gelebilirim? Genişletmek için tıkla... 37 almışım. Bruh.
453476 dedi: Dostlar, bugün coğrafya sınavım vardı. Hoca o kadar kazık sorular sormuş ki... Yahu arkadaş, bu kadar mı kazık sorular olur? Her şeyi geçtik, bari 1 tane test sorusu koysaydın. Full klasik sordu. Neyse. Moralim bozuk, nasıl keyifli hale gelebilirim? Genişletmek için tıkla... 37 almışım. Bruh.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2021 #23 berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendini kandırma o notlar seni AYT TYT'de öne geçirecek.
berkink10 dedi: Üzülme dostum emin ol ders sınavlarından daha gereksiz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendini kandırma o notlar seni AYT TYT'de öne geçirecek.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #24 astronautinocean dedi: Kendini kandırma o notlar seni AYT TYT'de öne geçirecek. Genişletmek için tıkla... Belli bir otalamanın altına düşmezse.
astronautinocean dedi: Kendini kandırma o notlar seni AYT TYT'de öne geçirecek. Genişletmek için tıkla... Belli bir otalamanın altına düşmezse.