Sınav notlarım çok düşük geldi

Sınıfta kalmassın ama sen yine de çalış rahat 100 bile alırsın. Ama çalışmaya mümkünse bugünden başla. Nasıl çalışacağım diyorsan cevaplayabilirim.

Hocam ders çalışmak günü kurtarmak için değil ve bununla yakaramazsın. Düzgünce dersini çalışmıyorsam düşük alacaksın bu kadar basit.

Düzgün çalışmadığımı söylemedim ki. Saat 2 de eve geliyorum. 3'te başlıyorum gece saat 12'ye kadar. Hatta matematik ve edebiyat sınavı için sabahlamıştım.

Sınıfta kalmazsın ama sen yine de çalış rahat 100 bile alırsın. Ama çalışmaya mümkünse bugünden başla. Nasıl çalışacağım diyorsan cevaplayabilirim.

Sevinirim.

Düzgün çalışmadığımı söylemedim ki. Saat 2 de eve geliyorum. 3'te başlıyorum akşam saat 12'ye kadar. Hatta matematik ve edebiyat sınavı için sabahlamıştım.

Sevinirim.
Galiba anlamadın canım. Demek istediğim günü gününe tekrarını yapıp soru çözmek. Sınav zamanı ders çalışmak değil.

9. sınıf olduğun için sınıfta hocayı dinleyip not alabilirsin. Ama illa youtube'dan çalışacağım diyorsan kanal önerilerim;
Fizik - özcan aykın
Kimya - Meschemy kimya / görkem şahin
Matematik: mert hoca / eyüp b
Coğrafya: coğrafyanın kodları
Diğer derslerde okulda hocayla gidebilirsin. Hatta tüm derslerde hocayla gidebilirsin ama dediğim gibi. İlla bu kanallardan çalış demiyorum hangi hocayı tercih ediyorsan onunla çalışabilirsin. Konuyu çalıştıktan sonra en geç 1-2 gün sonra soru çöz kendine bir program oluştur. Günü kurtarmak istiyorsan bunlara hiç girmene gerek yok sınava 1 hafta kala çalışsan da olur. Ama ben yks yi de baz alarak çalışmanı tavsiye ederim özellikle matematikten.

9. sınıf olduğun için sınıfta hocayı dinleyip not alabilirsin. Ama illa YouTube'dan çalışacağım diyorsan kanal önerilerim;
Fizik - Özcan aykın.
Kimya - meschemy kimya / görkem şahin.
Matematik: Mert hoca / Eyüp b
Coğrafya: Coğrafyanın kodları.
Diğer derslerde okulda hocayla gidebilirsin. Hatta tüm derslerde hocayla gidebilirsin ama dediğim gibi. İlla bu kanallardan çalış demiyorum hangi hocayı tercih ediyorsan onunla çalışabilirsin. Konuyu çalıştıktan sonra en geç 1-2 gün sonra soru çöz kendine bir program oluştur. Günü kurtarmak istiyorsan bunlara hiç girmene gerek yok sınava 1 hafta kala çalışsan da olur. Ama ben YKS'yi de baz alarak çalışmanı tavsiye ederim özellikle matematikten.

Tamamdır teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı