Sınav notlarım çok düşük

Arkadaşlar lise öyle ortaokul değil, 85 altı alınca ağladığınız 99 alınca üzüldüğünüz kolay dönemleri unutun. Lise de 50 üstü alıp üniversite sınavlarına hazırlanmak olmalı amacınız.

Hayatımda ilk defa böyle notlar alınca çok üzüldüm, gerçekten 2 haftadır hiçbir şey yapmak istemiyorum, ailemin yüzüne bakamıyorum, moralim aşırı bozuk.
Nitelikli Anadolu lisesi.

Bu pandemi döneminde ne nitelikli kaldı ne niteliksiz gerçekten bunalmaya başladım.
Normalde her deneme sınavında okul 5.'si falan olurdum 100 kişiden Online eğitim başladı geçen 10 sorudan 3 net yapmıştım şimdi 20 sorudan 13 doğru 4 boş 3 yanlış düzeltmeye çalışıyorum yavaş yavaş.

Not: Matematikten örnek verdim.

Peki ne yapacağız? 6 milyon lise öğrencisinin içinde sadece biz yokuzdur :D

Lise ile ortaokuldaki notlar bir değil maalesef 😂
Soru çözerek,konu anlatımi izleyerek derslerinizdeki başarınızı arttırabilirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki 9. sınıfta afallamanız normaldir,düzeltilebilir.

Online eğitim beni de sıkıyor. Yazılılarıma 3 gün kaldı, çalışıyorum ondan sonra unutuyorum. İnşallah biraz yüksek alırım. Özellikle matematikte baya berbatım. 89 ortalamayla girip 70'e düşmek nedir arkadaş? En azından 5.sınıfta 82 ile kurtardım ama diğerleri ayrı hikaye.
İnşallah LGS ve yazılılara giren arkadaşlar olabildiğince iyi not almaya çalışırlar. Yatın kalkın çalışın ve Allah'a dua edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı