Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online Eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.
Bu durumdan muzdarip milyonlarca öğrenci var. Uzaktan eğitime pazar köşelerinde ufacık bir monitörle bağlanıp sınava öyle hazırlanan öğrenciler bile var. Sadece sen değilsin.
Önüne bak, yapacak çok da bir şey yok.
Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online Eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.
Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.
8. sınıftan 9. sınıfa geçişin zaten bi' zorluğu var, bir de bu zorluğu uzaktan eğitimle ekstra yaşamak çok zor bir durum. Geçmiş olsun. Lise ortaokula benzemiyor, biraz gayret gerekli. 7/24 çalışmasan da günde en az 1 saat işlediklerine göz gezdirmen yararına olur.