Sınav notlarım çok düşük

sfarsgoodswhat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online Eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.

Bu durumdan muzdarip milyonlarca öğrenci var. Uzaktan eğitime pazar köşelerinde ufacık bir monitörle bağlanıp sınava öyle hazırlanan öğrenciler bile var. Sadece sen değilsin.
Önüne bak, yapacak çok da bir şey yok.

Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online Eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.
Youtubedan konu anlatımlı videolar izleyip internetten de test çözebilirsin en net ve kısa yolu bu.

Merhaba, 9. sınıfım ve sınavlarımın hepsi çok düşük, 9. sınıftan beri konuları hiçbir şekilde düzgün anlayamadım. Online eğitimi dinlemiyorum, dinleyemiyorum gerçekten çok dikkatim dağılıyor. En yüksek notum 85 o da kimya, ne yapabilirim? Yazın 9. sınıfı baştan okuma planım var. Yani ortaokulda 90 altı ortalama getirmedim çsene sonu şu an ortalamam 65 tabii, hepsi girilmedi.

Online eğitim...
Benim kuzenimin de full takdir getirirken bu yıl 63 ortalama aldı, o da 9. sınıf.

8. sınıftan 9. sınıfa geçişin zaten bi' zorluğu var, bir de bu zorluğu uzaktan eğitimle ekstra yaşamak çok zor bir durum. Geçmiş olsun. Lise ortaokula benzemiyor, biraz gayret gerekli. 7/24 çalışmasan da günde en az 1 saat işlediklerine göz gezdirmen yararına olur.

Sen bir de bana sor.

resim_2021-03-15_143647.png

Nasıl sağlıktan 55 alabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı