Korona yuvası demek abartı olmuş. Kısıtlama günü herkes geziyor bir tek okulda bulaşmıyor.

Biraz abartmışım fakat pek hatalı bir kullanım değil. Bir de isteyen gezebilir bir şey dediğim yok sadece ben zorunluluk olmadığı sürece bu süreçte çıkmıyorum.

Maalesef ki 120P yayın yapan matematik öğretmenimden dolayı anlayamıyorum konuları beyefendi.

Maalesef ki 120P yayın yapan matematik öğretmenimden dolayı anlayamıyorum konuları, beyefendi.
Tamam beyefendi, konuları biliyorsun değil mi? YouTube denen yerde binlerce anlatım var ya hani. Eğer konuyu öğrenmek istersen oralardan izleyebilirsin. Üstüne bir de soru çözdün mü hocadan daha iyi anlatırsın. Tamam mı beyefendi?

Bakın bayım, konuları anlamıyorum. Fiziği Hocalara Geldik'ten izledim (10. sınıfım) ama anlamadım. Benim yüz yüze konuları görmem gerek.

Bakın bayım, konuları anlamıyorum. Fiziği Hocalara Geldik'ten izledim (10. sınıfım) ama anlamadım. Benim yüz yüze konuları görmem gerek.
Siz de haklısınız. Herkes aynı değil, başka kaynaklardan dinleyip ya da konu anlatımlı bir kitap alıp oradan da çalışabilirsiniz. Benim bahsettiğim şey insanların çalışmalarının sonuçlarını başka şeylere yüklemeleri.

Haklısın ama MEB'in umurunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…