Neden ?Sen yine eksiklerini gider de sınav 1 Mart'ta yapılmayacak zaten.
Neden ?Sen yine eksiklerini gider de sınav 1 Mart'ta yapılmayacak zaten.
Sınav çayı iç.Bu bana biraz abartı geldi.
Neden?
Hocam bende Online derslerden bir şey anlamadım fakat gerek YouTube olsun gerek konu anlatımlı kitaplar olsun çalıştım, konu eksiğimi kapattım. Benim sizden bir üstünlüğüm yok sizin de benden yok ben yapabiliyorsam sizde yapabilirsiniz, zaten kasıma kadar olan konular çıkacak 2 haftada kapatılabilir bence. Önerim şimdiden çalışmaya başlamanız.Merhaba, lise 1'e gidiyorum ve bu konuyu açmamın sebebi uzaktan eğitimde konuları düzgün öğrenemememiz ve üstüne üstlük bu konulardan sınav olmamız. Biz birinci dönem sınavlarını olmuştuk fakat ikinci dönem sınavları da olacakmış ama benim konularda çok eksiğim var ve defterlerim bomboş. Düzgün verimli öğrenemediğim konulardan sınav olmak istemiyorum ve zorla yapılmaya çalışılması bir de diğerlerinin sınavının iptal olması fakat biz liselilerin zorla sınav olması bu durumlar zoruma gidiyor. Sınavlar iptal olabilir mi?
Hocam bende Online derslerden bir şey anlamadım fakat gerek YouTube olsun gerek konu anlatımlı kitaplar olsun çalıştım, konu eksiğimi kapattım. Benim sizden bir üstünlüğüm yok sizin de benden yok ben yapabiliyorsam sizde yapabilirsiniz, zaten kasıma kadar olan konular çıkacak 2 haftada kapatılabilir bence. Önerim şimdiden çalışmaya başlamanız.
Ziya selçukla özel bir görüşme mi yaptınız?Sen yine eksiklerini gider de sınav 1 Mart'ta yapılmayacak zaten.
Yapmıştır(!)Ziya selçukla özel bir görüşme mi yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.