Sınav senesi günü nasıl planlanmalı?

820844

Picopat
12. sınıfım Anadolu lisesinde okuyorum.
3'te okul dağılıyor 4'e kadar dinlenip yemek yesem kalan süreyi nasıl değerlendirmeliyim?
Derece yapan öğrenciler günde 8 saat çalıştım diyor ama bana süre kalmıyor ki.

Ona okuldaki ve sabah çalışmalarını da ekliyorlar :) Saat değil hedef bazlı çalış derim. Şu konular bitecek ve şu konuların sorusunu çözeceğim gibi.

Ona okuldaki ve sabah çalışmalarını da ekliyorlar :) saat değil hedef bazlı çalış derim. Şu konular bitecek ve şu konuların sorusunu çözeceğim gibi.

Vallahi hocam zaten 4'e kadar kafa şişiyor büyük bir verimsizlik oluyor okulda ki eğitimde Allah'a emanet keşke okula gitmesem.

2024 YKS girmiş biri olarak söylüyorum kafanı bunlarla yormayı bırak.

Kendine o gün çalışacağın dersi konuyu vs belirle ancak kendine süre dayatma her konu aynı zorlukta olmuyor.

2024 YKS girmiş biri olarak söylüyorum kafanı bunlarla yormayı bırak.

Kendine o gün çalışacağın dersi konuyu vs belirle ancak kendine süre dayatma her konu aynı zorlukta olmuyor.
Normalde süreye pek takıntılı değilim ama geçen sene çalışmadığım için geç kaldım korkusu var 9 ayda yetişmesi zor dil okuyorum.

Okul olmazsa salarsın. Sabah erken kalkıp 1-2 saat çalışmayı rutin haline getirirsen çok geliştirirsin kendini. Ve paso deneme çöz bulduğun her denemeye gir. Ben dilenci gibi dersane dersane gezerdim denemeniz var mı girebilir miyim diye :D

Bunu bizden istemek yerine kafana en çok hangisi uyuyorsa öyle yapmalısın bence.

Normalde süreye pek takıntılı değilim ama geçen sene çalışmadığım için geç kaldım korkusu var 9 ayda yetişmesi zor dil okuyorum.
dilciysen her türlü yaparsın ancak dilci bazı arkadaşlarım eşit ağarlık da çalışmıştı sana da tavsiye ederim eğer vakit bulursan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı