Sınav senesi PC alınır mı?

RDR 2, Spider-Man, Uncharted, Batman Arkham Knight, AC odsyses-Origins-sydnicate-Valhalla, F1 23, FC 24, Hogwarts Legacy, Horizon Zero Dawn, Mafia 3, Mafia Definitive Edition.

Yeni mi aldın oyunları bende o oyunların çoğunu aldım yazın oynamak için benim de sınav senem bende oyun oynamak istiyorum ama yapacak bir şey yok ucuz buldukça oyun alıyorum şimdi sınava az kaldı zaten şimdi o oyunları saatlerce oturup oynamadıktan sonra bir anlamı olmaz uzun oyunlar 2 saatle falan zevk vermez bence ders düzenini de bozabilir sürekli oyun oynamak istersin ben yazın teniz kafayla iyisinden bir PC toplayıp rahat rahat oynamyı düşünüyorum şimdi alsam ben oynasam içim rahat etmez benim hep oyunda olmaz zaten arkadaşın yoksa kendin çık kendin gez dışarıda.

Tamam işte benim önerim bende senin gibi biri olarak almaman daha iyi olur. Biraz sabret canın sıkıldıkça film falan izle bazen ama çok değil tabii netlerin kaç bu arada.
Çok kötü netlerim. Gerçek YKS'de 60 civarı TYT neti gelmişti. Bir de üniversiteye gidiyorum şu an. O yüzden OBP kırıldı. 45'e düştü.

Mezunmussun sen bence hiç durma çalış hala 60 yapıyosan TYT de yükseltirsin hala vakit var 1 sene daha mezunu kaldırabilir misin EA sın değil mi?
EA, sözel ve dil. Hepsine çalışıyorum dil hariç. Çünkü İngilizcem bayağı iyi. Geçen yıl girmemiştim dile bu yıl dile de gireceğim.

Bence hedefini belirle tek bölüme çalış.
Hocam bilmiyorum durumum çok karışık. Şu an bir üniversitede okuyorum fakat bölümümden memmun değilim, değiştirmem lazım. Bunun için tekrar sınava girmem gerekiyor. Ama OBP kesilecek. Bir de ben 2023 YKS'den bu yana hiç çalışmadım neredeyse çok az ilerletebildim konuları netlerim halen çok düşük. Çok büyük ihtimalle kazanamayacağım bu sınavı. O yüzden de şöyle düşünmüştüm, zaten kazanamayacağım bu sınavı; vaktimi boş boş Instagram'da falan harcayacağıma hikayeli keyifli oyunlar oynayayım.

Mezunmussun sen bence hiç durma çalış hala 60 yapıyosan TYT de yükseltirsin hala vakit var 1 sene daha mezunu kaldırabilir misin EA sın değil mi?
Yok hocam asla 2.kez mezuna kalmak istemiyorum.
Orada mısınız hocam? @Nresar

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı