Sınav senesi Skyrim oynanır mı?

Sen niye hep konuları ' sınav senesi ... ' diye açıyorsun.Sınavı boşver bence

Sabahları ders çalışıyorum çok erken saatlerden öğlene kadar ortalama. Öğleden sonra ise boş oluyorum. Maximum yemek yiyip telefonda takılıyorum. Ben de hiç oynamadığım için Skyrim kuruyorum cihaza, sizce kontrollü olduktan sonra oynanır mı?
Hocam gunde 2 saat ayırınız.Sonucta kafa dağıtmak icin giriyorsun
 
Ders çalışırken aklın hep orada olacaksa sıkıntı yaratabilir. Ders zamanı ders oyun zamanı oyun yapacaksan sıkıntı olmaz 😄

Bu kardes hakli bneim aklim kendi sitemde kaldi mesela site kurdum derslere odaklanamiom sildim attım halbuki iyi etkilesimi vardi ben sinav zamaninda PC'yi dolaba kaldirdim oyun falan bilmiyorum.

Fare yok Touchpad ile oynayacagim yene bilir miyim Alduin'i :D Zaten rekabetci oynamayacagim kafama gore takilacagim karakter bile kasmam yok buyucu gitmek yok okcu gitmek vs...


Hocam 15-16 saat ders calisacak kadar disiplinli degilim. Sabah saatlerinden ogleden sonraya kadar 5-6 saat calisiyorum aksama kadar ise bombos takiliyorum. Notlarimi tekrar etsem bile yine zamanimi oldurecek bir seyler ariyorum.
Alduin'le (veya başka herhangi bir ejderhayla) savaşı kolaylaştırmak için yapılabilecek birçok şey var.

Zararı Kendin Yap​

Alduin , Skyrim'deki tüm ejderhalar gibi, Dragonskin avantajına sahiptir. Bu, oyuncu olmayan herkesten yarı hasar aldığı anlamına gelir. Zorluğu artırmadıkça, bu, müttefiklerin yararlı olsalar da, neredeyse her zaman sizden daha az hasar verecekleri anlamına gelir.

Hasarı Kendiniz Almayın (Mümkün Olduğunda)​

Alduin dövüşünde ona saldıran üç NPC var seninle birlikte. Ejderha derisini sizin gibi yenemeyebilirler, ancak üçü de Temel olarak işaretlenmiştir, yani ölemezler. Alduin'e ilk birkaç vuruş yapmalarına izin verin ve bir süre onlara odaklanmalı. Size saldırmak için dönerse, koşmaktan çekinmeyin, siper bulmaya çalışın ve dikkatini tekrar çekmelerine izin verin. Alduin tamamen onlara odaklanmış olsa bile, genellikle en az biri her an ayakta olacak ve bir diğeri yakında ayağa kalkacak.

Arkadaşlarınıza İyi Bakın​

Bunda NPC müttefikleri kavga Temel olabilir, ancak bu onların savaşın çoğunu kurtarma modunda geçirmelerini engellemez. Onları doğrudan iyileştirmek genellikle zaman kaybıdır, çünkü zaten ölemezler, ancak Cesaret, Rally veya Call to Arms gibi güçlendirme büyüleri iyileşmeler arasında daha uzun süre dayanmalarını sağlayın ve Alduin'in dikkatini daha uzun süre tutmalarına yardımcı olun. Yeterince yüksek Restorasyonunuz varsa, Grand Healing ve Guardian Circle oldukça etkili olabilir. İlki, üç müttefikin tümünü ve sizi aynı anda iyileştirirken, ikincisi sizi bir dakika boyunca iyileştirmeye devam edecek bir alan yaratarak, ellerinizi Alduin'e zarar vermeye devam etmek için serbest bırakırken sizi sağlıklı tutar. > Öğeleri Akıllıca Kullanın

Alduin, hem Ateş Nefesi hem de Donma Nefesini kullanma yeteneğine sahiptir, ancak bu onun kalbinde bir Ateş Ejderhası olduğu gerçeğini değiştirmez. Ateş hasarına karşı% 50, Frost'a karşı% 25'lik bir direnci var, bu yüzden eğer varsa Frost-büyülü bir silaha geçin veya Frost Damage büyülerini kullanın. Şimşek büyüleri de faydalı olabilir, çünkü Ejderhaların kullandığı çeşitli bağırışların bedeli magicka - tüm Alduin'in magicka'larını boşaltın ve boşaltın; onun ateş / don soluma yeteneğini kilitlemelisiniz.

Daha Akıllı Dövüş, Daha Zor Değil​

Alduin, genel olarak saf acı ve ıstıraptan oluşan dev bir canavardır. Geri dönüp kaçmak ya da size saldırdığında arkasına saklanmak tamamen sorun değil. Bulunduğu bölgede çok fazla şey yok, ama aynı zamanda nefes saldırılarından korunmak için fazla bir şey gerektirmiyor. Daha yakın dövüş odaklı karakterler için, kanatlarına kabaca saldırarak onun yanında kalmaya çalışın. Kuyruğa çok yakın olması, kuyruğunu hızlıca kaydırma saldırısına yakalanmak anlamına gelir, ancak kafasına çok yakın olması sizi ısırıklara ve nefes saldırılarına karşı açar. NPC'ler ana hedefi olduğu sürece, ulaşamayacağı bir alanda kendinizi konumlandırmak çok zor olmamalıdır.

Açık Hava Sesinizi Kullanın​

Açıkçası, dövüşün ilk yarısı için, Dragonrend haykırışı Alduin'in toprakta kalması için çok önemlidir ve tekrar müsait olduğu anda ona tekrar uygulanmalıdır. Ancak, sağlığının yarısının altına düştüğünde, diğer tüm ejderhalar gibi, dövüşün geri kalanı için cezalı kalacaktır. Bu gerçekleştiğinde, Dragonrend oldukça işe yaramaz ve elinizdeki diğer her şeye geçebilirsiniz. Don Hasarı veren sesler, Buz Biçimi veya Donma Nefesi gibi Ölüm İçin İşaretli de oldukça kullanışlıdır. Frost Breath kullanıyorsanız, her seferinde yalnızca bir kelime kullanmanız daha iyi olacaktır; Azalan soğuma süresi, genel olarak bu şekilde daha fazla hasar vermesini sağlar. Ethereal Olun, Alduin'in nefes almaya başladığı, ateş hattındasınız ve onu örtmek için yeterli zamanınız olmadığı zamanlar için de oldukça kullanışlıdır.

Hazırlıklı Olun​

Temelde Skyrim'deki her zorlu kavgada olduğu gibi, stok yapmak yaşamla ölüm arasındaki farkı yaratabilir. Şifalı İksirler açıkça çok önemlidir, ama aynı zamanda zehirler; Alduin'in zehir direnci hiç yoktur, bu nedenle yüksek güçlü Hasar sağlığı zehirleri oldukça faydalıdır. Özellikle çeşitli biçimlerdeki Kalıcı Zehirler, çünkü Alduin ile mücadele, bu tür zehirlerin gerçekten anlamlı bir hasar vermek için yeterli zamana sahip olduğu birkaç yerden biridir. Drain Magicka zehirleri de yukarıda açıklanan nedenlerden dolayı oldukça kullanışlıdır. Ayrıca Resist Magic, Resist Fire ve Resist Frost'un iksirleri, nefes saldırılarına karşı hayatta kalma konusunda büyük bir fark yaratabilir.
 
Taşları yerine oturtarak bitirirsiniz, süreyi ayarlarsanız her oyun oynanır.
 

Geri
Yukarı