Sınav stresi nasıl geçer?

507053

Centipat
YKS için dershaneye gideceğim fakat yarın seviye tespit sınavı olunacakmış.
Elimden geldiğince çalıştım fakat inanılmaz stresliyim, kötü bir sınıfa düşmek istemiyorum sonuçta o kadar para veriliyor.
Bu stresi nasıl yenebilirim?

Elimden geldiğince çalıştım fakat inanılmaz stresliyim, kötü bir sınıfa düşmek istemiyorum sonuçta o kadar para veriliyor.
Rahat olun o sadece DENEME ondan yüzlerce tane daha olacaksınız kötü sınıf gelse dahi azminizi rehber hocanız görücektir rahat olun.

Bende öyle diyorum ama kötü sınıf ortamı veya diğer yüksek sınıflara göre daha kötü bir eğitim verirler diye korkuyorum
Para verip öyle bir şeyle karşılaşmanız zor.
Kötü sınıf ortamı ne kadar kötü olabilir? Sonuçta herkes ders almaya geliyor dershaneye, kötü mahalle okulu kitlesi bekliyorsunuz sanırım. Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Kötü eğitim vermezler de genellikle 1. Sınıflar reklam yüzü gibi olur, en gözde olanlar onlar olur, kötü sınıfa düşseniz de ders verecekler, iyiye girseniz de. Sadece ortam meselesi, onu da sallayın geçin bence.

Ne olacak hocam kötü sınıfa gitseniz? Sadece ortam biraz kötü olur. Ama sınav senesi sosyalliğe gerek yok zaten. Dersinizi dinleyin yeterli bence.

Zamanı geçti ama yine de söyleyeyim ben 7 de matematik stresimden büyük bir travma yaratı bende ama gereksizdi çünkü ailem affetmişti beni yani gereksiz yere travma yaratım kendime bir travma bile etkiler söyleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı