Sınav stresi

PhysicalDecline

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Wellington-Seattle
Öncelikle merhaba,
Lise 1 öğrencisiyim. Aşırı sınav kaygım var. Mesela sınava girerken ve sınavdayken ellerim ayaklarım titriyor istemsiz bir şekilde. Farkında olmadan dudağımı kemiriyorum. Öyle ki bugün Online test yaptı hoca edebiyat dersinden onda bile aynı şeyler bildiğim şeyi unutuyorum stresten. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Hani bazıları aman ne olacak sanki moduna giriyorlar ya ben müzik sınavında bile o moda giremiyorum. Hocanın rastgele verdiği bir testte bile elim ayağıma dolaşıyor. Az önce Online testteydik 1. gidiyordum ama böyle titremeye başladı yine bacaklarım falan sonra bildiklerimi de unutup diğer soruları yapamadım 8. oldum. Sınav-test stresinden nasıl kurtulabilirim?

Edit: Şimdi bir test daha yaptım aynı şey...

Ülkenin öğrencileri soktuğu durum bu işte. Yaşıtlarımız şu an kız arkadaşlarıyla yarın nereye gideceklerini tartışırken biz kalıcı sınav stresi yaşıyoruz.

Ülkemizde eğitim çok iyi Finlandiya ile yarışıyoruz lütfen yanlış bilgi vermeyin insanlara(!)

Dünya ile kıyasla bizi. En çok canlı dersi biz açtık.

Zoom'da bu sene en çok canlı dersi biz açtık en iyi eğitim sistemi ülkemizde, en iyi internet ülkemizde hocaların hiç derste bağlantıları kopmuyor, en verimli ders anlatan hocalar bizde, e daha ne olsun as bayrakları as as as.

Zoom'da bu sene en çok canlı dersi biz açtık en iyi eğitim sistemi ülkemizde, en iyi internet ülkemizde hocaların hiç derste bağlantıları kopmuyor, en verimli ders anlatan hocalar bizde, e daha ne olsun as bayrakları as as as.
Yüz yüze sınav. Tüm öğrenciler 100 aldı. Uçuyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı