Sınava 1 gün önceden çalışılır mı?

Sayısal dersler için 1 günde sınava hazırlanman imkansız ama bazı sözel dersleri 1 günde tekrar edip normalin biraz üstünde not alabilirsin (50 veya 60 gibi). Sonraki sınavlar için günü gününe not alıp çalış sınav vakti geldiğinde sıkıntıya düşmezsin.
 
Son ders çalış.
işte aranan formül :) Sınav dediğin ilk ders çalışılır ikinci ders girilir. Biz 4 Sene böyle yaptık :) Ama bazı hocalar ben ders işleyeceğim deyip izin vermiyor ya. İşte o zaman azimle teneffüste çalışıyorsun 5 dakika da :)
Kopya çekip yakalanacağına hakkıyla düşük not alsın, daha iyidir. Sonradan uğraştırıcı olur.
Hurafe onlar :) Kopya çekerken yakalanmıştım ben 0 bekliyordum, 75 vermiş hocaya sebebini sordum yakalanana kadar ne yazdıysan benim için geçerlidir dedi. Yani kopya işinde uğraştırıcılık gerektiren durumlar biraz şans işi kimi hoca tolerans gösterir bir şey demez. Kimisi de disipline kadar büyütür işi.
Bizde de adam hakkıyla çalışır 85 alırdı hoca sende o kapasite yok kesin kopya çekmişsin deyip kafasına göre 02 verirdi :) Yani adamın zoruna gitti. Nasıl olsa çalışsam da boşmuş bunu gördük dedi. Adam 4 sene profesyonel kopya çekti diploma notu 95 civarıydı. Bir kere yakalanmadı.
Yani kısacası hakkıyla düşük alacağına bir kopya çekmeyi denemeli insan zaten kopya kağıdını hazırlarken birçok şey aklında kalıyor sınavda kopya kağıdını çok kullanmıyorsun :)
 
Son düzenleme:
Kimisi de disipline kadar büyütür işi.
Bu arkadaşınkinin de bu kadar uzatan ya da uzatmayan bir lise olduğunu bilemeyeceğim için şahsen yap ya da yapma diyemem. Kendisi bilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı