Sınava 1 gün önceden çalışılır mı?

Bu arkadaşınkinin de bu kadar uzatan ya da uzatmayan bir lise olduğunu bilemeyeceğim için şahsen yap ya da yapma diyemem. Kendisi bilir.
Yani tabi sonuçta risk olasılığı %1'de olabilir, %100'de. Onu hocasına göre analiz edecek kendisi. Mesela bazı hocalar vardır naif olurlar, öğrencilerle çok iyi geçinirler şakalaşırlar felan bu hocaların dersinde risk sıfırdır çek gitsin. :) Ama bazı hocalar vardır nefes alsan suç ederler onların dersinde uzak duracaksın. Bizim matematik hocası öyleydi kopyayı yakaladı adamı tek nefeste 20 dakika dövdü. Yani bırak disipline gitmeyi dayak korkusundan çekemiyorduk yani :)

Sayısal dersler için 1 günde sınava hazırlanman imkansız ama bazı sözel dersleri 1 günde tekrar edip normalin biraz üstünde not alabilirsin (50 veya 60 gibi). Sonraki sınavlar için günü gününe not alıp çalış sınav vakti geldiğinde sıkıntıya düşmezsin.

33 ortalama ile kalıyorum.

Sayısal dersler için 1 günde sınava hazırlanman imkansız ama bazı sözel dersleri 1 günde tekrar edip normalin biraz üstünde not alabilirsin (50 veya 60 gibi). Sonraki sınavlar için günü gününe not alıp çalış sınav vakti geldiğinde sıkıntıya düşmezsin.

Hocam ben matematiğe çalıştım 55 aldım ama sınava 1 gün kala fiziğe 65 yaptım 1 gün önce çalıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı