dusunenadam06
Femtopat
Daha fazla  

Sınava 2 ay kaldı sayısalcıyım ODTÜ genetik mühendisliği istiyordum (13K) ama artik salmak istiyorum cok yoruldum hiçbir dershane veya kocluk almadim. Keske kocluk alsaydim diyorum cunku tam baslayacağım deyip program hazirladigimda aksaminda hiç ders calisamamis olarak yataga yatiyorum. Surekli dersin basina oturmama ragmen kesinlikle odaklanamiyorum dikkatim dagiliyor sarki soyleyip hayallere falan daliyorum sonra yataga yatip Shorts veya Reels kaydiriyorum bu döngüye girmemde deli gibi aşık olmama ragmen beni terk eden kizin da etkisi var. Ayni okuldayiz ve ona durumumu soyleyince cevap vermeye tenezzul bile etmiyor o da ayri bir dunyada. Yaklasik 1 aydır halim böyle 1 ay önce deli gibi test çözerdim özellikle de matematik çözerken zevk alırdım artık midem bulaniyor. Boyle giderse mezuna kalacağım ve mezuna kalmak hiç istemiyorum. Herkes universiteye giderken ben evde 1 yıl daha kesinlikle kalamam kendimi biliyorum ciddi bir bunalima girerim. Toparlanmak istiyorum ama toparlanamiyorum. Mezun abilerimden ablalarimdan yardim tavsiye bekliyorum.