Zaten TM alanında alacağınız puanla pek iyi dallar yok, çok daha istikrarlı olur.Ben de sözelden girmeyi düşünüyorum. Matematik ile aram hiç yoktur. Siz hangi bölümü kazandınız peki?
Zaten TM alanında alacağınız puanla pek iyi dallar yok, çok daha istikrarlı olur.Ben de sözelden girmeyi düşünüyorum. Matematik ile aram hiç yoktur. Siz hangi bölümü kazandınız peki?
Kardeşim benim gibi hata etme 11.sınıftan azar azar başla çalışmaya yoksa başın ağrır benim gibi.Ben 10.sınıfa gidiyorum kaçıncı sınıfta çalışmaya başlamalıyım? Şuan sadece 10.sınıf derslerine çalışıyorum.
Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkürler.Boğaziçi tarih girmiştim ben. Çok memnunum ama AYT'yi neredeyse fullemeniz gerekiyor. Sözel öğrencisi az olduğu için çok çalışmanız gerek.
Eşit ağırlık veya sözel dahi olsanız ilk oturumda ki TYT matematiğini çözmek zorundasınız.
Hiç temeliniz yoksa mezuna kalmanız kesinlikle şarttır. Ama mezuna kalacağım diye de çalışmamazlık yapamamalısınız.
Bol şanslar dilerim.
TYT matematik altyapınız olmadan da 15-20 arası yaılıyor. Aradaki farkı Türkçe fen ve sosyalle kapatabilirsiniz ama 10'dan aşağı düşüyorsa sıkıntı tabii. Ve sözel bölümde önemli olan AYT oluyor genelde.
Katılıyorum 15-20 net o kadar kolay değil üstüne hızlı çözmesi lazım yani.Nasıl altyapı olmadam 15-20 net arası yapılıyor bana anlatır mısınız?
Temel Kavram, Üslü, köklü, Mutlak, Basamak kavramı bilmeyen bir insan nasıl 15 ila 20 net yapacak onu anlamış değilim ki 30 matematik sorusundan 13'ü düz problem şeklinde. Matematik temeli olmayan zaten geometri de yapamaz. Dediğiniz gibi olsa herkes 20 net matematik yapardı
Nasıl altyapı olmadam 15-20 net arası yapılıyor bana anlatır mısınız?
Temel kavram, üslü, köklü, mutlak, basamak kavramı bilmeyen bir insan nasıl 15 ila 20 net yapacak onu anlamış değilim ki 30 matematik sorusundan 13'ü düz problem şeklinde. Matematik temeli olmayan zaten geometri de yapamaz. Dediğiniz gibi olsa herkes 20 net matematik yapardı.
Efendim haklısınız temel kavramların en azından bilinmesi gerekiyor onlar çok zor değil diye dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.