Öncelikle selamlar. 11. sınıf öğrencisiyim, sayısal bölümündeyim ve bu yıl sınıfta kalmayı düşünüyorum. Dilekçe verecektim fakat rehberlik bölümü sınavlara girme, dilekçe vermene gerek yok dedi. Planım bu yıl temel matematiğimi güçlendirip TYT konularını bitirmek ve seneye 11. sınıfa daha rahat bir şekilde başlamak. Arta kalan vaktim olursa da ingilizcemi geliştirmek istiyorum. TYT konularını nasıl yapabilirim? Önerisi olan veya bunu yap bu şekilde yap diyebileceğiniz bir şey var mıdır? Açıkçası nasıl çalışılır pek bilmem, sizden kitap veyahut çalışma düzeni önerisi istiyorum lütfen. Konulardan eksiğim bu yüzden danışmak istedim.
Başkasının tavsiyesi üzerine: Bu yıl evde oturup matematik ve AYT mi çalışayım? TYT konularını nasıl yaparım peki? Konuların üst üste binmesinden korkuyorum.
Hedefim: Yurt dışında okumayı veyahut iyi güzel bir uluslararası diploma veren liseden mezun olmak istiyorum, çünkü yurt dışına çıkmak istiyorum.
Başkasının tavsiyesi üzerine: Bu yıl evde oturup matematik ve AYT mi çalışayım? TYT konularını nasıl yaparım peki? Konuların üst üste binmesinden korkuyorum.
Hedefim: Yurt dışında okumayı veyahut iyi güzel bir uluslararası diploma veren liseden mezun olmak istiyorum, çünkü yurt dışına çıkmak istiyorum.