Sınava nasıl hazırlanmalıyım?

can8214

Decapat
Bu sene 11.sınıfa geçtim açık eğitime geçme kapatılmadan önce açık liseye geçtim Anadolu lisesine gidiyordum sınıfımız 43 kişiydi dersler kimsenin umurunda değildi kimsede bir şey anlamıyordu boş gidip boş geliyordum bende açığa geçmeye karar verdim bu sene evden calısıp seneye dershaneye gitmek istiyorum 9 ve 10.sınıftaki konuların cogu aklımda değil düzgünce başlayıp TYT'yi 0'dan bitirmek istiyorum sizce şimdi başlasam kaç ayda TYT'yi bitiririm yetişebilir miyim diğerlerine önerileriniz nedir? Ve nereden çalışmamı ve hangi kaynakları önerirsiniz.

Ne yapacaksın peki 0'dan TYT'ye mi başlayacaksın.
Bilmiyorum dediğin gibi tyt az bende de şimdiden bir şekilde başlıyım 11 konularıyla beraber götüreyim 12 de dershaneye gidip düzeltiyim mi kafam çok karışık senin var mı fikrin? YouTube da vardır belki yardımcı olacak videolar

Bilmiyorum dediğin gibi TYT az bende de şimdiden bir şekilde başlayayım 11 konularıyla beraber götüreyim 12 de dershaneye gidip düzeltiyim mi kafam çok karışık senin var mı fikrin? YouTube'da vardır belki yardımcı olacak videolar.

Bence 9 10 konularını bilmiyorsan 11 le birlikte götürme iyice karışabilir ben TYT'ye başladım 2 3 gün önce YouTube'dan konu konu bitiriyorum kaynak alıp soru çözeceğim umarım yetişir sınavlar yüz yüze olacakmış zaten problem yani.

Bence 9 10 konularını bilmiyorsan 11 le birlikte götürme iyice karışabilir ben TYT'ye başladım 2 3 gün önce YouTube'dan konu konu bitiriyorum kaynak alıp soru çözeceğim umarım yetişir sınavlar yüz yüze olacakmış zaten problem yani.
Daha mantıklı yetişir bence dediğin şekilde ben de başladım kayıt yenileme de bi yayınlansa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı