Sınavda tutanak tutulmuş veya iptal olmuş mudur?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhaba, hayırlı günler. OKB rahatsızlığım olduğu için sanki sınavım iptal olmuş gibi hissediyorum işte. Sanki imza atmadım gibi aslında imza attım ama atmadım hissine kapılıyorum.

Şuna kafam takıldı, sınav sonunda kaç dakika kalmıştı bilmiyorum ama hoca herkesin optiklerini kendi toplarken yanıma gelip, hadi artık bitir, demişti, ben de hocaya dönüp sınav bitti mi diye sordum evet dedi o arada kodlama yaptım optiğe süreye bakmadım kaç dakika kaldı gibi vs. hocaya teslim ettim, herhangi bir şey de söylemedi. Uyarı gibi sadece hadi artık bitir dediğini hatırlıyorum, o anki şeyle direkt kodlama yaptım verdim. Bir sorun olmuş mudur acaba, kafama takıldı, kaygı duyuyorum sürekli sınavla alakalı. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Gözetmenler kontrol ediyor onları, bir eksiklik olsa uyarırlardı seni. İçin rahat olsun. Sınav bitti uyarısından sonra işaretleme yaptıysan biraz gözetmene bağlı o durum. Rapor tutabilir konu ile ilgili.

Merhaba, hayırlı günler. OKB rahatsızlığım olduğu için sanki sınavım iptal olmuş gibi hissediyorum işte. Sanki imza atmadım gibi aslında imza attım ama atmadım hissine kapılıyorum.

Şuna kafam takıldı, sınav sonunda kaç dakika almıştı bilmiyorum ama hoca herkesin optiklerini kendi toplarken yanıma gelip, hadi artık bitir, demişti, ben de hocaya dönüp sınav bitti mi diye sordum evet dedi o arada kodlama yaptım optiğe süreye bakmadım kaç dakika kaldı gibi vs. hocaya teslim ettim, herhangi bir şey de söylemedi. Uyarı gibi sadece hadi artık bitir dediğini hatırlıyorum, o anki şeyle direkt kodlama yaptım verdim. Bir sorun olmuş mudur acaba, kafama takıldı, kaygı duyuyorum sürekli sınavla alakalı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kanka önecelikle eski anksiyete hastası olarak söylüyorum, psikiyatriye gitmelisin. Konuya dönersek, dünyanın sonu değil, insanlık halidir, olabilir. Ayrıca hayatta endişelendiğin birçok şeyin gerçekleşmediğini biliyorsun. Endişelenmene gerek yok.

Gözetmenler kontrol ediyor onları, bir eksiklik olsa uyarırlardı seni. İçin rahat olsun. Sınav bitti uyarısından sonra işaretleme yaptıysan biraz gözetmene bağlı o durum. Rapor tutabilir konu ile ilgili.
Sınav bitti diye bir şey söylendiğini duyamadım hocam, kafama takıldı buraya soruyum dedim.
Kanka önecelikle eski anksiyete hastası olarak söylüyorum, psikiyatriye gitmelisin. Konuya dönersek, dünyanın sonu değil, insanlık halidir, olabilir. Ayrıca hayatta endişelendiğin birçok şeyin gerçekleşmediğini biliyorsun. Endişelenmene gerek yok.
Haklısın ama insan kendini susturamıyor, kendine laf geçiremiyor kafama takıldı kaç saaten beri bu olay.
Tutanak tutulmuş olsa inan haberin olurdu :D görevli uyarı yapmasına rağmen ben sınıfta son optiği veren kişi olmuştum. Sınav da sayıldı yani :D sıkıntı yok için rahat olsun.
Çok sağ olasın hocam baya kafamı kurcalamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı