Sınavdan sonra okuldan çıkılabilir mi?

bayram.celik1

Picopat
Yarın okula gitmeyeceğim işim var (okulla ilgili denebilir, keyfi bir şey değil önemli) ama sınav olduğu için mecbur gitmek zorundayım.

Sınav 2. ders. Sınava girip direkt çıksam bir sorun olur mu? Derse falan hiç girmeyeceğim.
Müdür yardımcısından izin alamam. İzin vermiyor çünkü. Velinin gelip alması gerekiyor ama alamaz velim yarın. Velimin de izni var bu arada.

Müdür yardımcısını falan veliniz arayabilirse yani kısaca okulu arayabilirse daha kolay izin alırsınız.

1 gün devamsızlık işlenir o kadar.
Hocam işlensin problem değil sadece çıkmam lazım ama nöbetçi kapıda tutar diye endişeleniyorum.
Müdür yardımcısını falan veliniz arayabilirse yani kısaca okulu arayabilirse daha kolay izin alırsınız.
Arasa da birşey değişmiyor illa velimiz gelmesi lazım. Sanki elim ayağım yok kendim gidemeyeceğim.

Hocam işlensin problem değil sadece çıkmam lazım ama nöbetçi kapıda tutar diye endişeleniyorum.

Arasa da birşey değişmiyor illa velimiz gelmesi lazım. Sanki elim ayağım yok kendim gidemeyeceğim.
Nöbetçi engel olsa da ben kaçıyordum. Devamsızlık işlenmesi hariç ekstrem birşey de başıma gelmedi hiç.

Okul biteli 13 sene oldu. Şuan durumlar nasıl bilmiyorum.

Okuldan kaçacak imkanın yok mu? Gerçi illegale zorluyormuş gibi oldum. 😅

Nöbetçi engel olsa da ben kaçıyordum. Devamsızlık işlenmesi hariç ekstrem birşey de başıma gelmedi hiç.

Okul biteli 13 sene oldu. Şuan durumlar nasıl bilmiyorum.

Okuldan kaçacak imkanın yok mu? Gerçi illegale zorluyormuş gibi oldum. 😅
Okuldan kaçmak illegal bile sayılmaması gerek. Devamsızlık hakkım var ve bunu kullanıyorum yani. Bunun suç bile olmaması gerek.

Nöbetçiyi darlarım çıkarım artık.

@bayram.celik1, rapor alabilme şansın varsa eğer rapor alıp sınava sonrada girebilirsin.
Mazeret sınavları bayramdan sonra. Bayramdan sonra daha okula gitmeyeceğim. Uğraşamam hiç.

Okuldan kaçmak illegal bile sayılmaması gerek. Devamsızlık hakkım var ve bunu kullanıyorum yani. Bunun suç bile olmaması gerek.

Mazeret sınavları bayramdan sonra. Bayramdan sonra daha okula gitmeyeceğim. Uğraşamam hiç.
Hocam yani sistem değişik daha önce rastlamadım ailenin gelip alması gerektiğine. Arkadaşın da dediği gibi kaçabiliyorsanız kaçın bir şeyler yapmanız lazım o kadar önemliyse işiniz. 😄

Okula hiç girmesen sorun yok da girdikten sonra çıkmak sıkıntı işte.

Neyse darla bakalım bekçiyi n'olacak.

Yarın okula gitmeyeceğim işim var (okulla ilgili denebilir, keyfi bir şey değil önemli) ama sınav olduğu için mecbur gitmek zorundayım.

Sınav 2. ders. Sınava girip direkt çıksam bir sorun olur mu? Derse falan hiç girmeyeceğim.
Müdür yardımcısından izin alamam. İzin vermiyor çünkü. Velinin gelip alması gerekiyor ama alamaz velim yarın. Velimin de izni var bu arada.
Çok önemli bir olay varsa (Hastane randevusu vs.) vermek zorunda vermiyor diye bir şey yok. Benim diş randevum vardı sınavdan sonra izin alıp çıktım hemen. Aileni vs. arattır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı