Sınavdan sonra okuldan çıkılabilir mi?

Yarın okula gitmeyeceğim işim var (okulla ilgili denebilir, keyfi bir şey değil önemli) ama sınav olduğu için mecbur gitmek zorundayım.

Sınav 2. ders. Sınava girip direkt çıksam bir sorun olur mu? Derse falan hiç girmeyeceğim.
Müdür yardımcısından izin alamam. İzin vermiyor çünkü. Velinin gelip alması gerekiyor ama alamaz velim yarın. Velimin de izni var bu arada.

Telefonlar toplaniyorsa yarin goturmeyin 1 arkadasinizi ikna edin ikiniz kacin izin vermiyolarsa bizde ogleden sonra cikabiliyoruz sizde de oyleyse ogleyi bekleyin.

Hocam yani sistem değişik daha önce rastlamadım ailenin gelip alması gerektiğine. Arkadaşın da dediği gibi kaçabiliyorsanız kaçın bir şeyler yapmanız lazım o kadar önemliyse işiniz. 😄
Okulumdan nefret ediyorum. Her şey yasak bizim okulda. Derste tuvalete gitmek bile disiplin cezası. Gerisini siz düşünün artık.

Çok önemli bir olay varsa (Hastane randevusu vs.) vermek zorunda vermiyor diye bir şey yok. Benim diş randevum vardı sınavdan sonra izin alıp çıktım hemen. Aileni vs. arattır.
İlla gelmeleri lazım hocam. Bir defa çok hasta oldum, çıkacaktım okuldan gittim anlattım çok rahatsızım diye illa velim gelmesi gerekiyormuş. Babam çalışıyor annem de okulun yolunu bilmiyor.

Okuldaki müdür yardımcıları tam anlamıyla apt*l. İnanın bunu hakediyorlar

Aynı durum basıma gelince ben kaçmıstım yakalanmadım ama disiplin yedim. Velin arar müdürü öyle cıkasın.
Çıkamıyorum hocam illa velinin gelmesi gerek.
Hocam yanlış anlamayın ama kölelerin şartları ve özgürlüğü bir tık daha iyidir, iyi dayanıyorsunuz.
Hapiste gibiyiz. Her şey yasak. Hani geçen pantolonum hafif gri diye alınmamıştım. Siyah olması gerekiyormuş.

Hapiste gibiyiz. Her şey yasak. Hani geçen pantolonum hafif gri diye alınmamıştım. Siyah olması gerekiyormuş.
Genelde bunlar 20 yıl önce falan vardı, ayakkabının bile okulun renginde olması gerekiyordu fakat şuan bu devirde çok saçma yani böyle şeyler. Pantolon dersi dinlemene nasıl engel olabilir ya da tuvalet yani bu nasıl disiplin cezası olabilir, kaçıncı sınıfsınız?

Genelde bunlar 20 yıl önce falan vardı, ayakkabının bile okulun renginde olması gerekiyordu fakat şuan bu devirde çok saçma yani böyle şeyler. Pantolon dersi dinlemene nasıl engel olabilir ya da tuvalet yani bu nasıl disiplin cezası olabilir, kaçıncı sınıfsınız?
11. sınıfım. Böyle okulun da ta Allah belasını versin diyorum. Hapiste böyle kurallar yoktur.

Yarın okula gitmeyeceğim işim var (okulla ilgili denebilir, keyfi bir şey değil önemli) ama sınav olduğu için mecbur gitmek zorundayım.

Sınav 2. ders. Sınava girip direkt çıksam bir sorun olur mu? Derse falan hiç girmeyeceğim.
Müdür yardımcısından izin alamam. İzin vermiyor çünkü. Velinin gelip alması gerekiyor ama alamaz velim yarın. Velimin de izni var bu arada.

Kardeşim dert ettiğin şeye bak en fazla devamsızlık yazar bu müdür yardımcılarının yalanlarına inanmayı bırakın veli lazımmış yok çıkamazmış bunlar hep blöf guantanamo hapisanesinde misin?

Çıkamıyorum hocam illa velinin gelmesi gerek.

Git CİMER'e şikayet et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı