Sınavlar 1 Mart'ta Yapılacakmış

Yine iptal ederlerse Twitter'dan bütün ülke yönetimine söverim bu sefer. Bizi çalıştırıp, heyecana sokup sonra iptal etmeye hakları yok bence. Ne cezası varsa da çekeriz.
Benzerini yaşadık daha önce. Yine aynısı olabilir, umarım da olur. Ortalık bu haldeyken okula gitmek mantıklı değil.

Yine iptal ederlerse Twitter'dan bütün ülke yönetimine söverim bu sefer. Bizi çalıştırıp, heyecana sokup sonra iptal etmeye hakları yok bence. Ne cezası varsa da çekeriz.
Taktik o zaten hocam, adamlar deseki korona iyice azalana kadar okulların açılışını duyurmayacağız, bu sefer herkes çalışmayı bırakacak, öğrencilerin çalışmaya devam etmesini sağlamak için duyurdukları tarihten 1 hafta önce iptal ediyorlar genelde. Direkt MEB binasının yakılması gerekiyor, başka türlü bu Devlet'e dert anlatamazsın.

1 ay falan yatakta kalırım da yaranın tamamen iyileşmesi 3 ay falan sürer. Hiç gidesim gelmiyor okula falan. Bir de korona var...

Sen en iyisi okul yönetimene bir danış süreç nasıl işliyor diye bizimde gidecek hevesimiz yok zaten.

Taktik o zaten hocam, adamlar deseki korona iyice azalana kadar okulların açılışını duyurmayacağız, bu sefer herkes çalışmayı bırakacak, öğrencilerin çalışmaya devam etmesini sağlamak için duyurdukları tarihten 1 hafta önce iptal ediyorlar genelde. Direkt MEB binasının yakılması gerekiyor, başka türlü bu Devlet'e dert anlatamazsın.
Benzerini yaşadık daha önce. Yine aynısı olabilir, umarım da olur. Ortalık bu haldeyken okula gitmek mantıklı değil.
Kıyamet kopsa yine sınav yaparlar.
Katılıyorum.

Konuların hepsini unuttum. Kafadan sallaya sallaya geleceğim. 87'nin altında ortalaması olmayan ben bile böyleysem. Sınavdan 1 gün sonra Twitter'ı düşünemiyorum.

Sınav mı? Ne zamandır olmuyorum sınavı unuttum. Hep online yaptım. Sadece okul bizi test etmek için 3 ay önce okulda yaptı. Onun haricinde hep evden yaptık. Sahi sınav ne?

Maskeyi çıkarmak istiyorum. Maskesiz dolaşmak hakkımız söke söke alırız diyeyim.

Twitter'da #lisesınavlarıiptalolsun diye hashtag açılmış, en üstte.
1613216679563.png

Aynı hikayeyi mi göreceğiz yoksa? Bu seferki erken olmuş biraz, o kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı