thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 21 Mart 2021 #41 Açıklıyorum çok soruldu çok merak edildi iftiralar atıldı özel okulda değilim.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Mart 2021 #42 thelavuk dedi: Açıklıyorum çok soruldu çok merak edildi iftiralar atıldı özel okulda değilim. Genişletmek için tıkla... Okuyor musun?
thelavuk dedi: Açıklıyorum çok soruldu çok merak edildi iftiralar atıldı özel okulda değilim. Genişletmek için tıkla... Okuyor musun?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 21 Mart 2021 #43 Gecenin birinde de ağız tadıyla linç yenmiyor herkes uyuyor belli ki sizde yatın ertelenmez zaten. aabcc dedi: Okuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet?
Gecenin birinde de ağız tadıyla linç yenmiyor herkes uyuyor belli ki sizde yatın ertelenmez zaten. aabcc dedi: Okuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Mart 2021 #44 Hahahaha, daha yeni bir şey farkettim. 18 tane sınav olacakmışız.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #45 İptal olsa keşke ama olmayacak. Zaten derslerim kötü hadi hayırlısı. Umarım düşük not almam.
Stokeley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 21 Mart 2021 #46 thelavuk dedi: sizde yatın ertelenmez zaten. Genişletmek için tıkla... Ertelenmeyeceği kesin zaten onu bildiğimiz için şuan ders çalışıyoruz. Yani ben ders çalışıyorum diğer arkadaşları bilmem.
thelavuk dedi: sizde yatın ertelenmez zaten. Genişletmek için tıkla... Ertelenmeyeceği kesin zaten onu bildiğimiz için şuan ders çalışıyoruz. Yani ben ders çalışıyorum diğer arkadaşları bilmem.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Mart 2021 #47 thelavuk dedi: Gecenin birinde de ağız tadıyla linç yenmiyor herkes uyuyor belli ki sizde yatın ertelenmez zaten. Evet? Genişletmek için tıkla... Çok laf kalabalığı yaptınız. Olay sizin ağlamaya devam diyerek sanıyorum ki bize iğneleme yapmanız.
thelavuk dedi: Gecenin birinde de ağız tadıyla linç yenmiyor herkes uyuyor belli ki sizde yatın ertelenmez zaten. Evet? Genişletmek için tıkla... Çok laf kalabalığı yaptınız. Olay sizin ağlamaya devam diyerek sanıyorum ki bize iğneleme yapmanız.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 21 Mart 2021 #48 Burası Bakanlar Kurulu değil ve bu platformda Ziya Selçuk'un hesabı yok. İptal olmasını isteyebilirsin, dertlerini anlatabilirsin, öneri ya da tavsiye isteyebilirsin lakin " sınavlar iptal olsun " diye konu açmanızın mantığı nedir?
Burası Bakanlar Kurulu değil ve bu platformda Ziya Selçuk'un hesabı yok. İptal olmasını isteyebilirsin, dertlerini anlatabilirsin, öneri ya da tavsiye isteyebilirsin lakin " sınavlar iptal olsun " diye konu açmanızın mantığı nedir?
Stokeley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 21 Mart 2021 #49 aabcc dedi: Hahahaha, daha yeni bir şey farkettim. 18 tane sınav olacakmışız. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde 11, sizde nasıl 18?
aabcc dedi: Hahahaha, daha yeni bir şey farkettim. 18 tane sınav olacakmışız. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde 11, sizde nasıl 18?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Mart 2021 #50 Stokeley dedi: Hocam bizde 11, sizde nasıl 18? Genişletmek için tıkla... Valla hocam atayım fotoğrafını bakın. İçim daraldı ya, garip bir his var içimde.
Stokeley dedi: Hocam bizde 11, sizde nasıl 18? Genişletmek için tıkla... Valla hocam atayım fotoğrafını bakın. İçim daraldı ya, garip bir his var içimde.