- Makaleler
- 4
Siz kaçıncı sınıfsınız?9. Sınıf kolay dostum, kendini bu kadar yorma yok yere de strese girme. Ama ben girebilirim![]()
Siz kaçıncı sınıfsınız?9. Sınıf kolay dostum, kendini bu kadar yorma yok yere de strese girme. Ama ben girebilirim![]()
11.Siz kaçıncı sınıfsınız?
Yuh. Bu nedir arkadaş? Bizde en fazla 2 sınav yapıyorlar günde. 2 haftaya yaymışlar. Günde 3 sınav nedir? Bizimki de kafa.Hocam siz 12. sınıf değilsiniz.Arada bir mola verin ders çalışmaktan beyin iflas etmesin.
Eki Görüntüle 932629
Hocam 12'lere bakın bir de arkadaşın okulundaki. Günde 5 sınav, 2 günde bitiyor.Yuh. Bu nedir arkadaş? Bizde en fazla 2 sınav yapıyorlar günde. 2 haftaya yaymışlar. Günde 3 sınav nedir? Bizimki de kafa.
Sanırım bizim müdürde akıl yok.Hocam 12'lere bakın bir de arkadaşın okulundaki. Günde 5 sınav, 2 günde bitiyor.![]()
Düzenleme: Pazartesi 6'ymış. :O
Hocam kırıcı bir şey dediysem kusura bakmayın.Sonuçta görmediğin bir şeyi yorumlaması kolay.Sana bir şey derdim de neyse. Liseye geçince anlarsın.
Yok kötü anlamda demedim. Liseye geçince görürsün dersleri. Ciddi anlamda çok ağır dersler var.Hocam kırıcı bir şey dediysem kusura bakmayın.Sonuçta görmediğin bir şeyi yorumlaması kolay.
Siz rahatsız değilsiniz fakat siz de öğrencisiniz. Rahatsız olanları bence anlayabilirsiniz. Ayrıca Avrupa'da sınav yapan tek ülkenin Türkiye olduğunu okumuştum bir yerde.Hocam ben ortaokul 8. sınıfım ve sınavların olmasından rahatsız değilim. Sen çalış sınıfın en kafası çalışmayanla aynı puanı al yok öyle bir şey. Okuldan korona kapmak mı sorun annen baban çalışmıyor markete çıkmıyorlar. O zaman annen baban da çalışmasın para kazanmasınlar.
Sen kaçıncı sınıftasın?9. Sınıf kolay dostum, kendini bu kadar yorma yok yere de strese girme. Ama ben girebilirim![]()
Benim çalışma alışkanlığım maalesef yok. Zorlanıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?Evet diğer hafta da dahil hocam, ben toplam 18 tane sınav olacağız dedim. Of çok fazla ya, bıktım usandım Vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.