KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 19 Aralık 2020 #71 166770 dedi: Onu ben de yapıyorum. Ama bizim tüm dönem ile sorumlu olmamız zoruma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak.
166770 dedi: Onu ben de yapıyorum. Ama bizim tüm dönem ile sorumlu olmamız zoruma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #72 KırAtlıLiberal dedi: Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım kolay olur. Bu okula göre değişkenlik gösterebilir. Bizim okul acımasız biraz
KırAtlıLiberal dedi: Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım kolay olur. Bu okula göre değişkenlik gösterebilir. Bizim okul acımasız biraz
_Dovahkiin_ Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #73 theysleptonme10times dedi: Sizinkiler de kolay mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardı
theysleptonme10times dedi: Sizinkiler de kolay mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardı
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #74 _Dovahkiin_ dedi: Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardı Genişletmek için tıkla... Test olacağı kesin zaten artık.
_Dovahkiin_ dedi: Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardı Genişletmek için tıkla... Test olacağı kesin zaten artık.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 19 Aralık 2020 #75 Ben de ertelensin istiyorum ama kendi temebelliğimden eğitim kalitesi ile alakası yok.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 19 Aralık 2020 #76 He arkadaşlar sınav olmasın hepiniz bir sene daha çalışın. 150 bin değil 1 milyar kişi imzalasa iptal olmaz boşuna yormayın kendinizi.
He arkadaşlar sınav olmasın hepiniz bir sene daha çalışın. 150 bin değil 1 milyar kişi imzalasa iptal olmaz boşuna yormayın kendinizi.
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 19 Aralık 2020 #77 Tamam imzalıyalım da sonumuz böyle olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tamam imzalıyalım da sonumuz böyle olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 19 Aralık 2020 #78 realmoonlight dedi: Ben de ertelensin istiyorum ama kendi temebelliğimden eğitim kalitesi ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bravo.
realmoonlight dedi: Ben de ertelensin istiyorum ama kendi temebelliğimden eğitim kalitesi ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bravo.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #79 KırAtlıLiberal dedi: Bravo. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ben çalışıyorum. Yanlış anlamayın, size ilk başta kızgın attığım için.
KırAtlıLiberal dedi: Bravo. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ben çalışıyorum. Yanlış anlamayın, size ilk başta kızgın attığım için.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.720 Makaleler 7 Çözümler 94 19 Aralık 2020 #80 Sınavların iptal olması yönündeyim. Sen git, şey gibi internet ver, soracağın soru kazık gibi olsun. Çoğu öğrenci derse giremesin, bazıları girsin, giren ve girmeyen aynı sorulardan muaf tutulsun. Saçmalık.
Sınavların iptal olması yönündeyim. Sen git, şey gibi internet ver, soracağın soru kazık gibi olsun. Çoğu öğrenci derse giremesin, bazıları girsin, giren ve girmeyen aynı sorulardan muaf tutulsun. Saçmalık.