Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak.Onu ben de yapıyorum. Ama bizim tüm dönem ile sorumlu olmamız zoruma gidiyor.
Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak.Onu ben de yapıyorum. Ama bizim tüm dönem ile sorumlu olmamız zoruma gidiyor.
Yapacak bir şey yok ben sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum, çalışan zaten sıkıntı çekmeyecek. Sınavlar da kolay olacak.
Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardıSizinkiler de kolay mıydı?
Test olacağı kesin zaten artık.Hocam bence kolaydı. Hatta seneler sonra sınavlarda test soru tarzı vardı
Bravo.Ben de ertelensin istiyorum ama kendi temebelliğimden eğitim kalitesi ile alakası yok.
Vallahi hocam ben çalışıyorum. Yanlış anlamayın, size ilk başta kızgın attığım için.Bravo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.