Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
(...) puanların üniversite sınavında karşıma çıkacağı için çok endişeliyim.
Tam bu noktada adaletsizlik meydana geliyor. Herkese 100 veren okullar ve sınav notunu veren okullar... Belki sınav notu yüzünden istediğim üniversiteyi sıralamamla kaçıracağım? Tartışılabilir bir konu. Birlik şeklinde her okul aynı şeyi uygulasa keşke. Ya 100 verseler ya da sınav notunu geçirseler...

Ben de öyle dedim. Bence daha mantıklı hala anlamıyorum neden her dönem ikişer sınav yapıldığını. Sadece corona için değil bence corona olmadığında da sadece bir senenin konularını kapsayan bir sınav yapılabilir okul bitince böyle bizi denemek için ama onların da istediği gibi not da verirler bize. Oh ne güzel.

Çoğu kişi sınavlara çalışmadığı için sınavların iptal olmasını istiyor, sağlık falan yalan dolan.

Net.

Yine bu da iyi önceden 3.4 tane sınav oluyordum.

Demon damage doğru söylüyor kimse çalışmadığı için ayrıca çalışan öğrenciler inek değildir akıllıdır.

Hocam bakın inek derken bu kadar tepki toplayacagını düşünmüyordum. Arkadaşlar lafa degil lütfen dediğime odaklansınlar. Ya ailesinde hasta olan birisi bunu görse sizce ne der? Aslında, çalışan insan sınav olmasını istiyor.

Tamam, zaten aksini söylemiyoruz ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…