Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
(...) puanların üniversite sınavında karşıma çıkacağı için çok endişeliyim.
Tam bu noktada adaletsizlik meydana geliyor. Herkese 100 veren okullar ve sınav notunu veren okullar... Belki sınav notu yüzünden istediğim üniversiteyi sıralamamla kaçıracağım? Tartışılabilir bir konu. Birlik şeklinde her okul aynı şeyi uygulasa keşke. Ya 100 verseler ya da sınav notunu geçirseler...
 
Yıl sonunda tüm konuları kapsayan tek sınav yapılsaydı sizce nasıl olurdu? LGS, YKS gibi ama sadece bu seneyi içeren. Sınav senesinde olanlar için sıkıntı olabilirdi ama diğerleri için bence mantıklı olabilirdi. Hastalık bitince böyle bir sınav yapılabilirdi.

Ben de öyle dedim. Bence daha mantıklı hala anlamıyorum neden her dönem ikişer sınav yapıldığını. Sadece corona için değil bence corona olmadığında da sadece bir senenin konularını kapsayan bir sınav yapılabilir okul bitince böyle bizi denemek için ama onların da istediği gibi not da verirler bize. Oh ne güzel.
 
Çoğu kişi sınavlara çalışmadığı için sınavların iptal olmasını istiyor, sağlık falan yalan dolan.

Net.
Bende öyle dedim bence daha mantıklı hala anlamıyorum neden her dönem ikişer sınav yapıldığını sadece corona için değil bence corona olmadığındabda sadece bir senenin konularını kapsayan bir sınav yapılabilir okul bitince böyle bizi denemek için ama onlarında istediği gibi notta verirler bize oh ne güzel.

Yine bu da iyi önceden 3.4 tane sınav oluyordum.
 
Demon damage doğru söylüyor kimse çalışmadığı için ayrıca çalışan öğrenciler inek değildir akıllıdır.

@Lakayra "inek"le ne alakası var? Çalışkan olanlar "inek" mi oluyor? Kendi fikrimce, yaptığım gözlemlere dayanarak bazı kişiler sadece not için ertelenme istiyor. Her hafta sonu sevgilisiyle, arkadaşlarıyla buluşan arkadaşlarım sınava gelince iptal olsun diyorlar. Bence biraz sert çıkışmışsınız.

-Düzenleme: Dediğiniz doğru, katılıyorum. Ancak diğer arkadaşın dediği de doğru. İkiniz de haklısınız.

-Düzenleme 2: Mesajınız uygunsuz içerikten uyarı alabilir diye alıntıyı etikete çevirdim.

Hocam bakın inek derken bu kadar tepki toplayacagını düşünmüyordum. Arkadaşlar lafa degil lütfen dediğime odaklansınlar. Ya ailesinde hasta olan birisi bunu görse sizce ne der? Aslında, çalışan insan sınav olmasını istiyor.
 
Hocam bakın inek derken bu kadar tepki toplayacagını düşünmüyordum. Arkadaşlar lafa degil lütfen dediğime odaklansınlar. Ya ailesinde hasta olan birisi bunu görse sizce ne der? Aslında, çalışan insan sınav olmasını istiyor.
Tamam, zaten aksini söylemiyoruz ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı