Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olduk zaten 1 sınav, gerek var mı daha olmamıza?

Arkadaşlar olay çok basit sınavların iptal olması için öncelikle sene başından beri eğitimin olmaması lazım yani iptal olması lazım sen şimdi eğitime başladıysan ve hatrı sayılır bir süre okulu açık tuttuysan/canlı ders yaptıysan sınav da yapman lazım öbür türlü nasıl olacak öğrenciler birbirinden nasıl ayrılacak LGS sınavı olmazsa okullar nasıl öğrenci alacak(diğer sınavlar için de geçerli)kısacası sınavların iptal olması şu anda mümkün değil siz tweet atarak/konu açarak sadece kendinizi yoruyorsunuz kusura bakmayın siz pandemide yan gelip yattığınız canlı dersi dinlemeyip oyun oynadığınız için çalışanların emekleri boşa gidemez.

Evet katılıyorum buna, sınav yaptılar zaten 2.sınavlara gerek yok. LGS ve YKS olmak zorunda ve en azından o günler tam kapanma yapılabilir. Fakat hâlen anlamadığım; insanlar madem uzaktan eğitimden verim alamıyorlar, neden yüzyüze eğitime bu kadar karşılar? Sınavlar tamam 2.sınavlar saçma ama ders konusunda nereden almayı bekliyorlar? Şu an aileleri tarafından zorunlu yüz yüze eğitime gönderilenler var ve istemiyorlar. Ama evde uzaktan eğitim de almak istemiyorlar. E eğitim-öğretim yılı ise bu yıl nereden eğitim alacak öğrenciler?

Tabii sokakta 2 tane genç görünce "yaw yeni nesil bitmüş sınav olmayak diye ağlıyo bide bunlar yaw" diyorsunuz ya, komik duruma düşüyorsunuz.

Dünyanın sonu değil ama kendi hayatının sonu olabilir maalesef. Gözünüzü biraz açın, geniş bakın. Türkiye'de yaşıyoruz.

Kusura bakmayın siz pandemide yan gelip yattığınız canlı dersi dinlemeyip oyun oynadığınız için çalışanların emekleri boşa gidemez.
Kardeşim bak, ilk sınavlara da itiraz ettik paşalar yaptı 89 ortalamam var. Şimdi 5 katı vaka var. Derslerime çalışıyorum pazar günleri dershaneye de gidiyorum ama sınavların olmasına karşıyım, uzaktan herkes eşit eğitim alamıyor, aynı anda milyonlarca öğrenci sınav için okula gidicek, korona olmayı kıyrıtık bir şey sanıyosunuz galiba ama kalıcı hasarla atlatanlar var. LGS ve YKS illaki yapılacak ama lise sınavlarının gereksiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Mantığa bak, sınavlar olmasın, okul kapatılsın, hayat günlük güneşlik olsun. Yok öyle bir dünya. Biz çalışıyorsak üşenmeden sen de çalışacaksın.

LGS ve YKS illaki yapılacak demişsin fakat kendinle çelişmişsin bir öğrenci adrese dayalı liseye giderse hangi ortalamaya bakacaklar tamam sen çok çalışmış olabilirsin çalışanlar da olabilir ama geldiğimiz bu durumda sınavlar yapılmak zorunda ki bana kalırsa senenin başında eğitime 1 yıl/1 dönem ara verilmeliydi fakat okul açık eğitim görüyorsun fakat sınav olmuyorsun geçeceksiniz o işleri.

Kim seni düşük not aldığın için okuldan atabilir kardeşim ismini söyle şikayet edelim istersen tüm sınavlardan 10 al maksimum sınıfta kalırsın eğitim/yönetim alanında hiçbir bilgisi olmayanlar konuşuyor işte gerçi ben senin Ziya'nın hedefleri başlığı altında yazdıklarından troll olduğunu anlamıştım zaten.

Çoğu kişi sınavlara çalışmadığı için sınavların iptal olmasını istiyor, sağlık falan yalan dolan.

Bizim okuldaki hocalarda virüs var, okul karantinaya alındı. Sence ben sınava gitmek ister miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…