Sınavlar neden iptal olmuyor?

MEB'in son dakika erteleyeceğini düşünüyorum. Çünkü durumların gerçekten iyi olduğunu düşünmüyorum. Ben daha sınav olmayan kısımdayım ancak gidipte Twitter da isyan etmektense kendim derslerime çalışıyorum. Benim çalışmaya başladığım gün 1 Marta 12-11 gün vardı şu an çoğu konu bitti bile sadece Almanca-Matematik gibi zorlandığım dersler kaldı. Ayrıca Öğretmenleriniz insaflıysa o kadar zor soracağını düşünmüyorum. Ancak bizim Matematik hocası dışında.

Bugün 9561 vaka çıkmış. Büyük ihtimal biz okula ve sınava, Günlük 10K vaka var iken gideceğiz. Bilim kurulu erteler ise erteler. Yoksa yandığımızın resmi. Şimdiden söyleyeyim çalışmadığın değil. Çalıştım, son 2 dersim kaldı. Ders, sınav konusunda sadece kalma kaygısı var. Ama sağlık kısmı daha büyük sıkıntı.
Anlaşılan herkes kaldı😕
O Allah'ın emri. Hocam cidden büyük bir kitle kalacak. MEB bunu görmezden gelmez bence, sorumlu bir şekilde üst sınıfa geçirir bence.

Yok be hocam MEB öyle geçirelim vs. demez. Benim gözümde Hulk gerçek olması ile eşit.
Geçen yıl herkesi geçirdi hocam. MEB kör değil, giremeyenlerin farkında. Herkes eşit eğitim almadı, giremeyen oldu, girip verim alamayan oldu. Tamam herkesi aynı kefede sınava sokmak baştan hata. Ama kalma olmaz gibi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı