Sınavlar yeniden ertelenir mi?

Keşkeeee.

Ortaokullar'da ve ilk okullarda sınav olmayacak diye biliyorum.

Çok teşekkürler size de Allah zihin açıklığı versin ve sağlıklı bir şekilde sınavdan geçmenizi dilerim.

Bir 1. sınavlarımızı olduk çoğu okul olmadı bizimkini iptal etmediler de o yüzden ertelenmesi imkansız gibi bir şey. (10. sınıfım)

Bizimki de yaptı. O yüzden liseler kesin sınav olacak %90 sınav olup tekrar kapatacaklar okulu.

Benim tahminlerimce öğretmenler aşı olmasa biraz zor vakalar 7000-5000 arasında gidiyor az değil yani genede hazırlıklı ol olmasa da tekrar etmiş olursun.

Bu akşam belli olur dediler sınavlara kabine toplantısı varmış.

Kabineden karar çıkacağını düşünmüyorum dostum. Kabinede sınavların konuşulacağını sanmıyorum. Dünkü bilim kurulundan konuşulduysa konuşulmuştur. Önceki erteleme döneminde bilim kurulu tavsiyeleri dikkate alınmıştı.

Kabineden karar çıkacağını düşünmüyorum dostum. Dünkü bilim kurulundan konuşulduysa konuşulmuştur. Önceki erteleme döneminde bilim kurulu tavsiyeleri dikkate alınmıştı.

Onlarında işi belli olmuyor ki bilim kurulunu dinlemiyorlar fahrettin koca sınavların yapılmamasından yanayız dedi hiçbir şey demediler onun hakkında.

Bilim kurulu okulları açmayı riskli buluyor. Hatta Ziya Başkanın açıklamasından sonra Fahrettin Koca okulları açmayı riskli bulduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…