Sınavlara çalıştınız mı?

9. sınıfım. Öğretmenler okula yarın geleceksiniz dedi (zorunlu değil) annem yollamıyor bile. Sınava henüz çok çalışmadım artık evde çalışırız.
 
Arkadaşlar meraktan soruyorum. Anadolu öğrencisiyim. Pazartesi okula gideceğiz. 5 günde 10 tane sınav olacağız. Siz sınavlara çalıştınız mı? Ben 3 tane sınava çalışabildim anca.

Matematikte kümeler hariç mantık ve bölünebilmeyi bitirdim. Fizikte ezber gereken yerler kaldı sadece. Cografya da fizikle aynı şekilde tarih hiç başalamadım Ing'e çalışçağımı düşünmüyorum. Kolay geliyor bana. Almanca özeti çıkardım 1 ünite onu ezberlemem lazım. Biyolojide karbonhidratlar kaldı. Kimya özeti bitti yeni yeni giriyorum çalışmaya ancak kimya zaten 2. hafta o yüzden bolca sürem var müzik ödevi bitiyor gibi. Türkçe daha hiç girmedim umarım zorlamaz. Diğer dersler örneğin beden gibiler oto 100 olacak gibi zaten. Sana önerim tek derse çalışma he r derste belli bir yere kadar gel en azından hepsi ortalamada olur.
 
Matematikte kümeler hariç mantık ve bölünebilmeyi bitirdim fizikte ezber gereken yerler kadlı sadece Cografya da fizikle aynı şekidle Tarih hiç bşalamadım ing ye çalışçağımı düşünmüyorum kolay geliyor bana Almanca özeti çıkardım 1 ünite onu ezberlemem lazım biyolojide karbonhidratlar kaldı Kimya özeti bitti yeni yeni giriyorum çalışmaya ancak kimya zaten 2. hafta o yüzden bolca sürem var Müzik ödevi bitiyor gibi. Türkçe daha hiç girmedim umarım zorlamaz. Diğer dersler örneğin beden gibiler oto 100 olacak gibi zaten. Sana önerim tek derse çalışma he r derste belli bir yere kadar gel en azından hepsi ortalamada olur.
Kaça gidiyorsunuz ? Türkçe dediğiniz için sordum.
 
Mart sonu olacak sınavlardan bahsediyorum hocalar hepsini soracak nereye şikayet edeceğim gop lisesi :/

Tabii ki de MEB'e şikayet edeceksiniz böyle bir şeyi yapmaya hakları yok zaten. Ek olarak çoğu okul şu an nisan gibi 2. sınavları yapmayı planlıyorlar sizi oraya kadar sorumlu tutarlarsa diğer sınavları hangi konudan yapacaklar onu soruyorum. Çünkü mantıken yeni konulardan sormaları gerek bir önce ki sınavda ağırlıklı sorulan konuları sormamalılar.
 

Geri
Yukarı