Sınavlarda alınan önlemler

Makaleler
12
Daha fazla  
Kardeşim liseye gidiyor. Bugün sınava girdi. Ve döndüğünde önlemler nasıldı dedim. Bana anlattığı şey ise şu. Hiçbir önlem alınmamıştı. Sıraların silinmesi dışında. Kapıda duran bir kadın ateş ölçerle ateşlere bakıyormuş gibi yapıyordu dedi. Sadece öğrencilerin kollarına hızlı bir şekilde tutup çıkan değere bakmadan diğer öğrencininkini ölçtüğünü söyledi. Ve sınıflar inanılmaz kalabalıktı dedi.

Tüm sınav olmamış, 9'lar tek bir şubede toplandı dedi. Bu durumun 10. ve 11. sınıflarda da aynı olduğunu söyledi. Sınıfa girdiklerinde ise tüm öğrencilere tek bir kalem üzerinden kağıda imza attırıldığını söyledi. Yani bir öğrenci kalemi alıyor imzayı attıktan sonra aynı kalemi başka bir öğrenciye veriyormuş.

Sınıflardaki masalar bariz pis gözüküyordu dedi. Ve üstüne üstlük o kadar kalabalık olan sınıfta bir öğrencinin art arda 5-6 kere hapşırdığını, hocanın ise çocuğa çok yaşa dediğini söyledi. Üstelik bu hapşırma olayı tek seferlik değil 2 sefer olmuş 40 dakika içerisinde. Çocuk hapşırdıktan sonra bir de öksürük patlatmış. Ama gözetmen hoca hiçbir şey yapmamış çok yaşa demekten başka. Alınan yöntemler cidden çok hoş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 9.sınıfa gidiyorum. Bizim okulun bahçesinde kolumuza ateş ölçer tutup içeri alıyolardı ama kimsenin okula girmediğini görmedim. Okulun koridorunda beklemek yasaktı. Sınavı bitiren beklemeden evine dönecek yani. Sınıflarda ise bizim sınıf 30 kişi sınıfı 2'ye böldüler aynı sınıflarda sınav olduk 1.grup ve 2.grup şeklinde. Onun dışında bizde de hapşuran vardı öksüren vardı ama hiçbir şey yapmadılar. Hoca bir şey demedi. Yani tedbir falan yok hani nerede virüs anlamadım. Sınav sistemi de yanlış zaten. Madem virüs var art arda sınav yapacağına önceden başlayıp haftada 1 olacak şekilde sınav olsaydı. Onun dışında okul temizdi sıralar falan parlaktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı