Yani olumsuz mu?
Okulun bu tercihlerde kaç ile aldığını nasıl öğrenebilirim?
Normalde cidden önemli değil. Çaısmayan ile aynı yere gittiğim için üzülüyorum. İnsallah.Hocam size çok üzülüyorum halen, 2 aydır uğraşıyorsunuz umarım gerçekleşir.
Bir çok kişi kafasını dinlendirirken sizin bu durumla uğraşmaniza çok üzüldüm.
En yakını bizim ters tarafta olan Sancaktepede çok uzak.
Buradan öğrenebilirsiniz
Çok umutlanmayın bence veya daha düşük puan ile alan bir okula yönelin.
Sınavsızdan sınavlıya geçiş mümkün elbette ancak gittiğin lisenin türü ile gideceğin lisenin türü de önemli.
Eğer puanın gideceğin okulun taban puanından yüksekse ilerleyen zamanlarda nakil isteyebilirsin ancak yalnızca sınav puanıyla yapabilirsin bunu. OBP, sadece sınavsız liselerde öne çıkan kritelerdendir.
Yani puanının yettiği ve herhangi bir aksiliğin olmadığı bir durumda nakil talebinde bulunabilirsin istediğin liseye.
Farklı lise türleri arasında nakil işlemleri gibi diğer durumlar için videoyu da izleyebilirsin:
Rica ederim, iyi nakiller.Normalde cidden önemli değil. Çaısmayan ile aynı yere gittiğim için üzülüyorum. İnsallah.
En yakını bizim ters tarafta olan Sancaktepede çok uzak.
Tesekkür ediyorum.
TesekkürlerRica ederim, iyi nakiller.![]()
Baktım, 2 fen ile kaybetmisim.
Buradan öğrenebilirsiniz
Çok umutlanmayın bence veya daha düşük puan ile alan bir okula yönelin.
Teşekkürler
Baktım, 2 fen ile kaybetmisim.ikisi de hatalı okuyup yanlış yaptığım sorular. Okul zamanı gidip müdürle konuşsak bir şey yapamaz mıyız?
Bence de çıkmaz ama ne bileyim. Emsal puan düşürülme ihtimali söz konusu olabilir mi?Konuşmaktan zarar gelmez ama bir şey çıkacağını ummuyorum ama umarım ki bir çıkış yolu bulabilirler.
Bence de çıkmaz ama ne bileyim. Emsal puan düşürülme ihtimali söz konusu olabilir mi?
Teşekkür ediyorum.Böyle bir yetkileri var mı bilmiyorum ama resmiyette olan bir şeyi düşürürler mi emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.