Sinemaya Yiyecek Götürmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar biz sinemada mısırlara 20 TL vermek istemiyoruz. Çantada cips götürücez ama muhtemelen aç kalıcaz bize soğuk yenen bi yemek lazım. Bide Gold Class’a gidicez sorun olmaz herhalde. Tabi bizde taktik bol, sırt çantalarıyla gidip en alta yiyecekler, üste de kitap koycaz yani çantaya girecek yemekler lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinemaya gidecek yemek listesini de ilk defa duyuyorum. Hepi topu 2 buçuk saatlik film için ne gerek var listeye ?

Adama bak sanki piknik yapmaya gidiyor. Maksimum 2 saat kalacağın film için ne bu plan? Filme girmeden önce zaten bir sürü yemek satan yerler var. İstediğini ye. Ha yine dersen o kadar para veremem filme girmeden önce bir yerde getirdiklerinizi yiyin.

Adam sanki 1 hafta boyunca içeride kalacak, açlıktan ölmemek için erzak depoluyor.

Blendıra yer fıstığı bal ve biraz süt koy ve malzeme dengesini sağlayıp nutella kıvamına getir. Keten tohumlarını öğütücüden geçir ve toz yap. O toz karışımına yumurta ve kekik ekledikten sonra karıştır ve tavaya yayarak krep pişirir gibi pişir, al sana lavaş.
İçine sür yer fıstığı ezmeni, biraz da fındık ezmesi.
Bunların enerjisi ile istanbul'u turlarsın rahat ol.

Su ve cips dışında sinemaya pek birşey getirmek çok saçma ama ordaki mısırları almakta öyle ben hiç hoşnut olmuyorum kıtır kıtır mısır yiyenlerden.

Tum o misir alan insanlar saf bir siz akillisiniz degil mi ?
Bunu denemenizi onermiyorum zira cantadakileri gordukleri zaman cope attiriyorlar.
Çantadakileri görmüyorlar çünkü kontrol etmiyorlar. Ayrıca aynı taddaki mısırı sırf orda satılıyor diye neden 20 TL'ye alalım bunu açıklar mısın ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…