Sinemaya Yiyecek Götürmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben orada tek zeki siz misiniz diye sordum. Kurallar toplumun huzuru ve refahi icindir. Daha sinema adabini bilmiyoruz.
Ülkede kriz varken yiyecek yemeği zor bulurken 20 TL mısır çok geldiği için 2 TL' ye alıp götürmek ne zamandır edepsizlik acaba ? Kapitalizme ayak uydurmamak edepsizlik ise ben edepsizim evet.

Siz hala sinemaya gidiyor musunuz? Çok sevdiğim bir arkadaşımın çok istediği bir yapım olmadığı taktirde asla sinemaya gitmiyorum. Başka şehirleri bilmem ama İstanbul'da yarım saat reklam izlemek artık sinirlerimi bozuyor. Para verip satın aldığım sinema hizmeti için yarım saat reklam izlemek zoruma gidiyor. Filmin sonunda çıkan sahnelere bile saygıları yok.

Çantadakileri görmüyorlar çünkü kontrol etmiyorlar. Ayrıca aynı taddaki mısırı sırf orda satılıyor diye neden 20 TL'ye alalım bunu açıklar mısın?
Kaç kere sinemaya gittim daha bir kere bile içeriden bir şey almadım. Bana da pahallı geliyor. Almazsınız olur biter. Sanki olmazsa olmazmış gibi. Mısır yemeden film izleniyor. Şu ana kadar mısır yemeden izledim. Merak etme filmi mısır yiyenler kadar anlayıp, zevk alıyorsunuz.

Zaten sinemada mısır yemeye karşıyım. Hatta sırf mısır değil bir şey yeyip içmeye de karşıyım. Herkes film izlemeye gelmiş yanımdaki adam mısır yerken cart curt diye sesler çıkartıyor. Zaten film izlerken çıt bile istemeyen biriyim. İyicene sinir oluyorum. Bana kalırsa tamamen yasaklanması gereken bir durum. Cart curt diye sesler duymak zorunda mıyım? Adama bir şey diyemiyorsun çünkü parasını vermiş, yiyor. Saçma sapan bir iş.

Son düzenleme:
İfadeler: GCN
Sabahları genelde reklamsız doğrudan film koyuyorlar salon boş olduğu için. Ayrıca eğer sinemada 15dkdan daha uzun süreli reklam koyarlar ise şikayet edebilirsiniz zira yasa ile yasaklandı bu uzuuuun reklamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aşka şehirleri bilmem ama İstanbul'da yarım saat reklam izlemek artık sinirlerimi bozuyor.
En fazla 10 dakika oluyor benim gittiğim yerlerde. O da film başlamadan önce veriliyor. WC arası dışında bir kesinti vermiyorlar.

Konu sahibi bu kadar abartmana gerek yok. Yemeğini otur dışarıda ye. İnsanlar onun kokusunu veya görüntüsünü çekmek zorunda değil. Canın çok mısır istediyse ve 20 TL vermek istemiyorsan evde patlat, koy çantana. Mısırını ye. Ama yemek konusunda abartmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…