Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ekran kartı şüpheli olabilir lakin sistemin neden geleceği yok? 1660 Super bile besleyebiliyor 9100F. Soket açısından diyorsan H410'lar ve B460'lar zaten 11. nesil desteklemeyecek.
Kendi kasanı yaptığın zaman tüm seçenekler sende. (1) 4350G sistem toplama tavsiyesi | Technopat Sosyal
Bu da olabilir ama PSU ve RAM hatalı. RAM'i Adata alınca, PSU'yu Hydra alınca düzgün.
10100 ile 9100f arasında ne fark var biliyor musunuz?
10100F + anakart almak sıfır daha mantıklı.
Lütfen dalga geçmeyin milleti boşa oyalamaktan nasıl zevk alıyorsunuz?
Hepiniz toplanmışsınız bizi oyalıyorsunuz.
Zaman hırsızlığı yapmayın.
Başkalarının hakkına giriyorsunuz, sizin yerinize adam akıllı başka birisine yardım edebilirdim.
Lütfen dalga geçmeyin milleti boşa oyalamaktan nasıl zevk alıyorsunuz?
Hepiniz toplanmışsınız bizi oyalıyorsunuz.
Zaman hırsızlığı yapmayın.
Başkalarının hakkına giriyorsunuz, sizin yerinize adam akıllı başka birisine yardım edebilirdim.
Ben ne yapabilirim? İlk başata toplayacağım dedi sonra hazır alacağım dedi şimdi de laptopunu yükseltmek istiyor. Benlik bir durum yok bilmeden konuşmayın lütfen.