SON İ3 BÜKÜCÜ
Centipat
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Asus RX 460 OC ROG STRIX GAMING 4GB GDDR5 128Bit RX460 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 893045587
Asus RX 460 OC ROG STRIX GAMING 4GB GDDR5 128Bit RX460 - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Lexar LD4AU008G-R3200GSST 8 GB DDR4 3200 MHz CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Lexar LD4AU008G-R3200GSST 8 GB DDR4 3200 MHz CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@SON İ3 BÜKÜCÜ işlemci + anakartı 1200'e alabileceğini düşünüyorum pazarlıkla. 10100 yerine alınabilir bence.
Geleceği yok sistemin ve ekran kartı şüpheli.
Zalman kasa konusunda katılıyorum ama çok sade ben olsam kendi kasamı yaparım demircide bu kasadan iyi olur.
Bu fanları koyarım buz olur.
Cooler Master Mfl-b2dn-18npa-r1 Masterfan Mf120 Halo Argb 120mm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)