Sinerji Bilgisayar ASUS RX 580 Değişim

LordVader

Kilopat
Katılım
3 Ekim 2017
Mesajlar
266
Çözümler
2
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sith Lordu (Emekli)
Selamlar dostlar. Bir arkadaşım Sinerji'den hazır sistem toplamıştı. Sistemde sürekli WattMan hatası alıyordu. Yaklaşık 1 - 1.5 ay sonra servise yolladı. Bugün servis değişim diyor fakat Sinerji stokta eşdeğer ürün olmadığı için fiyat farkıyla değişim veya iade yaparım diyor. ASUS Dual RX 580 8 GB karta 1700 lira iade veriyorlar. Bu fiyata ayni karttan bulmanın imkanı yok. Boşu boşuna 500-600 lira fazla para vermenin manası yok, sonuçta ayıplı mal olduğu tescillenmiş. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor acaba?
 
Sanırım Tüketici Hakları Mahkemesine gitmeniz gerekiyor.
Baya araştırdım bu olaya benzer olayları. Benimde aklima ilk THH geldi, fakat süreç uzun diye son çare olarak düşünüyorum. Olay sıcak olduğu için arkadaşıma baskı yapmasını söylüyorum.
Acaba ASUS Türkiye müşteri hizmetlerini arasak çözüm çıkar mı? Seri numarasını falan bilmiyoruz ürünün serviste olduğu için.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı