Sinerji bilgisayar güvenilir mi?

SlangeBey

Centipat
Daha fazla  
Bugün veya yarın Sinerji bilgisayara gidip bilgisayar almayı düşünüyorum aklımda birkaç soru var tecrübesi olanları cevaplamasını arz ederim.

Sinerji bilgisayar sitesinde gördüğüm bilgisayar: RTX 4060 ve R5 5600 Sistem

Sorularım:

• Ben bu sistemi mağazaya gidip orada toplatıp aynı fiyata alabilir miyim?
  • Sitedeki ürünleri orada yani şubesinde satıyorlar mı?
  • Sinerji bilgisayar güvenilir mi?
  • Aldığımda bir problem yaşar mıyım?

Soruları cevaplayanlara şimdiden çok teşekkürlerimi iletiyorum, iyi forumlar.

Sinerji bilgisayar kesinlikle güvenilir bir şirkettir bizzat kendi tecrübelerim var.
Hocam aldığınız ürünler stok olarak mağazada bulunmayabilir.
Fiyat konusunda ise internette bazen mağazada olmayan kampanyalar olabiliyor ya da tam tersi de olabiliyor ancak alacağınız ürünün fiyatı kampanyasız ise fiyatlar aynı olacaktır.

Her firmanın bir eksi yönü var tam güvenilir diyemeyiz sonuçta insan faktörü var işin içinde, imkanınız varsa mağazasına gidip göz önünde yapın sistem toplama işini.

kesinlikle güvenilir değildir bizzat tecrübem var aoc monitör aldım donmuş pixel çıktı iade almadılar kırık deyip gönderiyorlar sakın almayınız aldırmayınız.

Adamların sitesinden 40k para verip ürün alıyorsun, sonra ürün sayfasına yorum yaptığında değerlendirmeye alıyorlar, kötü yorum yapınca da yayınlamıyorlar, siliyorlar yorumunu.
En kaliteli ürünü en ucuza satsalar da daha bunlara 5 kuruş para kazandırmam

Adamların sitesinden 40k para verip ürün alıyorsun, sonra ürün sayfasına yorum yaptığında değerlendirmeye alıyorlar, kötü yorum yapınca da yayınlamıyorlar, siliyorlar yorumunu.
En kaliteli ürünü en ucuza satsalar da daha bunlara 5 kuruş para kazandırmam
evet şimdi tüketici hakem heyetine başvurdum monitör elimde bilerek maket bıçağı gibi bir şeyle monitörün bacağını çizmişler bir daha sinerjiden almam asla

Technopat Haberler

Geri
Yukarı